Sziasztok!Réka(36)-ról valakinek van infója?Képek alapján nekem nagyon bejön!Várom a válaszokat!Sziasztok!
Sziasztok!Réka(36)-ról valakinek van infója?Képek alapján nekem nagyon bejön!Várom a válaszokat!Sziasztok!
Na emberek itt vasmegyébe kihalt az élet?? senkiről semilyen infoja sincs senkinek?? :O Elképesztőőő
Sziasztok! Aliciáról tud valaki-valamit! Egyszerűen nem lehet elérni telefonon, pedig már milliószor próbáltam! Ha valaki volt már nála kérlek írja meg milyen volt!
Szerintetek Csilla és Móni Szhelyen??? És Alicia??? Megéri őket meg....ni?? :D
Csá Zsoleszka11!
Még nem voltam náluk, de Aliciában erősen gondolkodom! Szóval, ha voltál valahol írd meg a véleményedet és én is így fogok tenni. Addig is minden jót!
Csá angyallkirály! Én 3 helyen voltam az egyik már nem hirdet vasba ! A másik kettő még igen ! az egyik a henykebaby ajánlott kategória, rendes, jófej, ápolt jó a franciája és jó szűűk a csaj ! A másik pedig Mesi ő is egy ajánlott katergória de ő inkább az ágyba jobb meg ő olyan barátnős felinget nyujt inkább de nagyon oda adóó! Várom a tiediet :D Minen jóóót :D
Szia Zsoleszka11! Kösz, hogy írtál! Mesi-nél én is voltam és teljesen egyetértek az elmondottakkal. Rajta kívül voltam még Stella-nál is, igazából nem volt rossz, de nem tudom, hogy megyek e még egyszer! Voltam még Jeni-nél is, a képek korrektek, a hangulat kellemes, ha valki szereti a teltebb csajokat mindenképpen ajánlom! Aliciához szeretnék majd elmenni, de nem igazán tudom elérni. Tudsz valamit Tináról és Rékáról? Milyenek, van valami infód? Győrben voltál már? A képek alapján lehet, hogy érdemes lenni kiruccani! További szép napot!
Csilla: hétvégén voltam nála, ügyes, nagyszerűen lovagol, jó a hozzáállása, kedves, bár picit siettet de azt is kevdvesen - szerintem nem 20 éves inkább 27 körüli lehet, abból gondolom mert a cicik, popsi nem a legfeszesebb, negatívum még, hogy francia végig nála ***moderálva***
Móni: őt csak láttam, mivel egy helyen ***moderálva***, de a képeken jobban néz ki
Hello! Hát azt nagyon nem szeressük ha valamelyik lány siet és ráadásul a franci ***moderálva***??? Hát nem is tudom hogy megérné e meglátogatni :)
Köszi angyalkirály h irtál :D ! Stelláról kicsit bővebben irnál??? Sajnos se Tina se Rékáról nem tok semmit de Réka sztem jó lehet :) ! Igen Győr nem volna rossz, vannak finom áruk arra felé :)) Szép napot :D
Amugy sztem Rubint akit nagyon érdemes lenne meg.... látogatni :D Igen jófélének tünik a képek alapján :D
Rubint...Hmmm igen Ő valami más. Nagyon dekoratív és igen igen kedves lány. Nem csak teste de esze is van. Jómodor és a hozzá tartozó inteligencia . selymes bőr barátnő feeling és igazán tudja, hogy hogyan vegye le az embert a lábáról. egyszóval Nálam abszolút Rubint a nyerő. Sok puusza Neked Drága
Szombathelyen Rékát ,Ajánlom kedves sporttárs ,Irod hogy szimpi a képek alapján !!!!Nagyon kedves lány , legalábbis velem az volt,minden esetben!Maximálissan azt kaptam amit kértem töle ,és szerintem nem szinleli a dolgokat ,nem nézi az órát ami gondolom fontos tényezö!!! Neki Puszim,nektek Üdv!!
Hello! Ugy konkrétan leirnád milyen az ágyba ??? Mert erősen gondolkodom h meglátogatomm! Előre is kösszi :)
Helló!!!Részleteket nemakarok irni !De Rékát, szinte barátnöként érezheted ,Csodás a FR::::::::::: ja !És ottvan !!!!!!!! Remélem segithettem,dehát majd magadnak kell eldönteni !Üdv!!!
sziasztok
szerintem a rubint karácsonyi akciót hirdetett megfüszerezve azzal hogy normális tagja lessz szerény kis társadalmunknak viszonylag hamar visszarért ami azt jelenti a vér nem vállik vizé
:))) Nagy betűvel kezdjük a mondatot, meg a nevemet is teee, megfűszerezve, válik vízzé és írásjel a végén.
Úgy látom zavar téged valamiért, hogy újra vagyok. :)))
Szerintem, te meg nem pasi vagy, mert különben tojnál arra, hogy hol vagyok!
De azért örülök, hogy zavarhatok!
További szépeket, és jó agyalást!
Jaaaa, és még valami. Milyen akcióról beszélsz? Ha lejjebb strófoltam volna az .....-at, akkor beszélhetnél akcióról. Különben nem is rossz ötlet, még megfontolom.......... Na akkor fájhat igazán a fejed! Pusza :)))
Sziasztok.
Szerintem sok hírdető berezelt attól, hogy Rubint visszatért...nyílván nem véletlen, ahol a minőség, ott az üzlet.
Én csak örülhetek neki és gondolom az urak is jó hírként konstatálták a visszatértét.
Hello mindenki! Én nem tom ki miről beszél már itt de a tapasztalatokra hagyatkozva Rubintot érdemes meglátogatni! Am róla is kérnénk beszámolokat :))