Sziasztok! Most voltam Gabriellánál. Hát pozitívumot nem nagyon tudok írni róla... A lényeg, hogy az van amit ő akar. Ha megkéred valamire ami neki nem tetszik, akkor erőszakos lesz. Én nem ajánlom, kivéve ha nem vagy mazochista :D
Sziasztok! Most voltam Gabriellánál. Hát pozitívumot nem nagyon tudok írni róla... A lényeg, hogy az van amit ő akar. Ha megkéred valamire ami neki nem tetszik, akkor erőszakos lesz. Én nem ajánlom, kivéve ha nem vagy mazochista :D
Köszi a jelzést ! Ezért van kitalálva a fórum. sajnos kevés a vélemény itt. nehéz infót gyüjteni :-((
Viszont én régebbről ismerem,egy tőletek elég messze lévő városba már másodszor ment vissza dolgozni,és mivel előbbiekben elégedett voltam vele (max.a sok duma zavart),így vissza mentem hozzá amikor vissza tért. Hááát mit mondjak? Soha többet! Nem akarom bántani,de kisstominak tökéletesen igaza van! Nem hiába vándorol ő is városról városra....
irigylem a Győrieket !
Sziasztok! Bianka25-ről valakinek tapasztala, élménye?
Sziasztok!
Van olyan lány a hírdetők között, akit javasolni tudtok?
Sziasztok!
Mia (26) képek alapján szép lány, és rengetegen jelölték kedvencnek.
Tudnátok ajánlani?
Szia, kb 10-15 kg. plusz! meg unott a képe.
maya 23?
hi kit ajánlanátok teljesen uj vagyokköszia segítséget
:)
Köszi!
Sziasztok
Rubint(Gyöngyszem)-ről tudtok valamit?
Igen. Már közel egy éve végleg befejezte. Nem fog többet hirdetni.
Sziasztok!Meglátogattam Glóriát!Nagyon kedves aranyos hölgy,elkápráztatott. Ajánlom!Üdv
Szabina tetszik! valakinek infója?
Szabina jó. Vékony de formás,és isteni fr*nciája van.
Szabina tényleg jó is lehetne, de max attól jó hogy úgy általában gyenge itt a felhozatal.
Szép fiatal és jó a franciája ez igaz. Ez az egyik oldal.
Másik oldalról viszont dr*ga, komplex programot hirdet masszázzsal, ebből a masszázs szerintem nem volt 5 perc, sőt maga az egész akció elég rövid volt. Nagyon nem érte meg az ár*t... Evelin programjával pl. össze sem lehet hasonlítani.
Vandáról valakinek tapasztalat?
Üdv
Mónika (40) van valakinek róla tapasztalata ?
Mia nagyon gyenge ės unott!