Sziasztok szombathelyi csajok, rendkívüli időjárás, valami rendkívüli ***moderálva*** kellene a hétre.
Sziasztok szombathelyi csajok, rendkívüli időjárás, valami rendkívüli ***moderálva*** kellene a hétre.
Kira hirdetése kamu! Vigyázzatok skacok! A most Sárváron hirdető fogatlan Alicia lehúzós hirdetése ez is! Úgy látszik rosszul mehet az üzlet, ha ismét elővette ennek a leányzónak a képeit! Amúgy meg az Alicia néven futó hirdetésébe is berakta egy formás pesti leányzó fotóit. ***moderálva***
Szandikát ajánlom!Kedves,megértő és türelmes, hamvas börü fiattal lány.Lakás driszkét,tiszta törölköző,tiszta lepedő illatos szobába...Én mindenkép még megyek hozád!
Gabriella isteni nő ! Ajánlani tudom uraim !!!
BAAAAAAAZZZZZZZZZZZZZZZIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Thai Lány Jázminnál már járt valaki?
Köszi!
Sziasztok!
Andit ismeri valaki ? ***moderálva***
Andinál unottabb szolgáltatóval még nem találkoztam. Lehet hogy rossz napja volt.
Edina (27) ? tapasztalat érdekelne ,a képeken tetszetős :-)
Köszönöm sanzi! :(
Sziasztok
Édes pici lányról vagy Angelinárol esetleg Anitáról 28 valakinek infója!
Előre is köszönöm..
Édes pici lány és Anita sem vállal kölcsönös franciát így nálam kiestek.
Angelinát viszont tudom ajánlani, nála voltam, barátnő filing.
köszi ;)
Picilányt csak ajánlani tudom !!
bővebb infó pici lányról?
Nori (24) Szombathely, valaki info? vagy
Egyszer felhívtam és olyan falusi (gyk.: par*szt) stílusa volt, hogy fél perc után a legnagyobb örömöt az jelentette, hogy nem kellett vele tovább beszélgetnem...
Rubint nagyon jó! :)
Ma jártam Dzseninél a lány új a pályán ezt vegyétek figyelembe de vele igazi barátnő feeling volt a találka .Én biztos meglátogatom még :-)
Dzsina elírtam a lány nevét bocsi .