Boldog nőnapot a hölgyeknek
Boldog nőnapot a hölgyeknek
Szeretném a tisztelt illetékesek felé jelezni: Carmen-Szuzi-Alicia (Nescafé) Székesfehérváron is hirdet.........érdekes ........érdekes.......
Amint látom fogatlan Alicia=Szuzi=Carmen visszatért Szombathelyre! Nem árt srácok vigyázni, mert a fotogarancia ebben az esetben annyit ér, mint erdőtűznek a vizipisztoly!
Azért látom szemetek a pályán. Én is feigyelgetem "itthon" a változásokat. MIndig van egy-két kamu kéró.....
Fogadnék, hogy valamelyik telefonszámot hiába hívjuk. Nem fogja felvenni senki. Illetve, ha mégis, akkor magyarázkodásban lesz részünk! Mert Fehérvár és Szhely között testvérek közt is van 130-140 km távolság, amit egy óra alatt lehetetlen megtenni. Igen! Alicia-Carmen tájékozódik innen, ami nem baj. Ő is érzi, hogy "valami bűzlik Dániában", de itt mindenképp! Megpróbál átvágni bennünk, de elég primitív és átlátszó az eszköztára!
Látom Alicia, olvasod a fórumot.......:)))))
Ügyes csavar, hogy Szuzi képét otthagytad a székesfehérvári oldalon.
További sok sikert a pofátlanságodhoz!
Sziasztok.
Valóban Aliciának és Szuzinak egyszerre tűnt el a hirdetése, és szinte ugyanakkor megjelentek ezek a hírdetések a Székesfehérvári oldalon, csak ott Alicia Carmen néven fut. Ezek szerint ott szimpatikusabb nekik.
Kár, pedig Szuzit szívesen meglátogattam volna!
Csak érdekességképp...................
Aliciának és Szuzinak, percre pontosan egyszerre került le a hirdetése! :)))
Vagy elment és levette, vagy egyszerre járt le.
Szerintem ekkora véletlen nincs. :))) Talán a késöbbiekben odafigyel erre is. XDDDD
Bár ahogy látom már el is tüntették :D
Az ilyen megér egy örökös ban-t. Talán előbb utóbb egy fórummoderátornak is feltűnik.....
Hát, nem piskóta teljesítmény öcsém!!
Honnan szabadultál a pirosról?? :))))))
Köszi gyöngy:)
Bővebb infó esetleg?? :)
gyöngyszemel értek egyet!!! :))
Az biza érdekes, mert Gróf Kurátor 2010 3. hóban regizett és mégsem hirdetőként jelenik meg, de nem kell megmagyarázni a hóembernek, hogy jó neki a nyár is . XDDDDDDDDD
Amikor ő regisztrált még nem volt külön látogatói opció....
És mindezt mondja egy hirdető .XDDDDD
Mesi, egy nagyon kedves aranyos lány, szebb mint Szuzi! :)))))
Szuzi életben szebb mint a képeken,nekem nagyon bejött és még megyek hozzá!Alicia is nagyon csinos,és foga is van heeehe!Mesiröl több infó?
Köszi az infókat Fikuszkukisz!
Hát Szuzinál még nem voltam pedig szemeztem vele nagyon. Viszont sajna fogatlan Aliciánál voltam még valamikor január elején. Miután fotogaranciás lett Szuzi megfordult a fejemben hogy mégis megpróbálom, aztán csekkoltam a telószámot, és rájöttem hogy fogatlan alicia visszahivott annó ugyan erről a számról. szóval inkább letettem róla. Viszont helyette fölhívtam Anitát, aki ma került föl az oldalra, és nagyon nem bántam meg. Gyönyörű barna őzikeszemek, tökéletesen arányos formás gömbölyded alak, és ráadásnak nagyon kedves természetes lány. Aki szeretne maradandó élményben részesülni javaslom keresse de gyorsan, mert elmondása szerint 2 hétig tervez itt maradni, aztán továbbáll.