:)))))
:)))))
Ez a te szinvonalad?
@@@
a
Te meg írni sem tudsz
biztos hogy vannak bevándorlo,szinvonalon aluli sz*lg*lt*tok,söt,az egesz város tele van velük!!!!de sok idöt ugysem töltenek itt,mert ha a szolgáltatásuk nulla,es sok negativumot kapnak,nagy jövöjük nem lesz itt!!:-)de sajna egyre rosszabb,jövö,menö hölgyemeny jelenik meg itt!!a regi korrekt idöszak sajnos elmult!!keves korrekt szolgáltato maradt szolnokon!!!sajnos!!!!
Nem értem honnan veszitek, hogy nekem beteges hajlamaim lennének?!!!
Azt sem tudtam, hogy a Nagy Imrén több lány is van!
Azt tudom viszont, hogy mostanában Szolnok nagyon felhígult!
Hogy mondjak valami közelebbit is a dologról : két lány van egy szőke, meg egy fekete, én úgy jöttem vele össze, hogy az email címét bemásoltam a face keresőbe és ott ki is adta, hát mondjuk rá, hogy ő volt a képen, csak már nem mostani a felvétel.ő volt a szőke. kiderült, hogy ketten vannak. Nekem ő jobban tetszett. De a nekiállása!!! A nullánál is nullább!
Nem tudom mit akartok még? házszámot nem illik írni, csak annyit mondok, hogy a 20-as környékén van.
Egy *** moderálva *** is leírtam már róluk a véleményemet. Az egyik szolgáltató meg is keresett levélben, hogy eléggé csúnyán fogalmaztam! Nem szokásom, pedig már egy pár beszámolót írtam, nem itt, hanem a ***moderálva***végű honlapon. Nem szokásom ez, de valahogy ők kihozták belőlem, mikor látom az arcán ahogy megkapja a p*nzét, már kíván is engem a francba!!!
Ezek pl. Petrának a lába nyomába sem érnek soha!
Tyűűű micsoda értelmi színvonal van Szolnokon. Azért remélem nem mindenki ilyen satu....h..lye
Ketrin nagyon be válalos
Virág nem ajálatos magadat hirdetni ehőz szoljatok,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
yártam Virágnál mindenkinek ajálani tudom
Mert te nemtuc,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
tuc ám hej esen irni :-) :-) :-)
akor irdmeg a lány nevét mertot tőb lányis van arol senki nem tehet amit te mondol mert a nagyimrén van korekt lány nem kéne mindenkit bele voni a betekes játékaidban tőb lakás ban vanak és nem mindenki egy forma
Vili:Na tessék!Hangot adsz a véleményednek,vagyis kritikát irsz két Nagy Imre uti lányról és tessék leugatnak!
Nem vagyok róla meggyözödve hogy nem-e azok ugatnak le akikröl épp a kritika szól.
Kérdés:Miért baj az ha valaki öszintén irja le a véleményét?
Vili! a Nagy Imrén több lakásban is vannak lányok , nem kéne mindet leírnod mert ott vannak korekt lányok is!!!!
Vili, ha valaki nem jönbe a beteges dolgaidé, azért nem kell kitalálni ilyen hülyeségeket, mert másnak jó mert ő nen beteg !!
VIGYÁZAT! A Vilinek ferde hajlama van,ezért nem jön be neki senki csak aki beválalja a beteges dolgait!!
Vili valóban beteg vagy, a helyedben én kezeltetném magam !!!!!!!
anyám!!!Vili,te beteg vagy!!!!kezeltesd magad!!!!!!