Igen, ezt már én is szóvá tettem nála, hogy nem éppen megfelelő a hőmérséklet. Igaz mikor beindultunk, már egyre jobb volt. De azért ilyen időben még nem ártana begyújtva hagyni a konvektort.
Igen, ezt már én is szóvá tettem nála, hogy nem éppen megfelelő a hőmérséklet. Igaz mikor beindultunk, már egyre jobb volt. De azért ilyen időben még nem ártana begyújtva hagyni a konvektort.
Hali mindenkinek.Annyit dicséritek Virágot hogy ma meglátogattam.:-)Valóban kislányos alkat maroknyi cicivel.Ámbár elég hideg volt nála a lakásban.Viszont tényleg szük!:-)))))Jó volt vele.
Örülök, hogy nem csak én voltam vele megelégedve! :)
Tegnap meglátogattam Virágot. Vékony, kislányos alkat, maroknyi kemény popsi. Kedves,aranyos. És tényleg szűk! :))
Most itt is hirdet Virág is. Szerintem ő is ajánlott kategória!
Berniről tudtok infót? Köszi
Ajánlom: Petra, Dóra, Mónika.
sziasztok! az apróban hirdető sophie-ról van vkinek tapasztalata?
Megnéztem. Még most is hirdet. Kiéhezve várlak címmel.
Üdv!
Igen szokott itt is hirdetni, de most pl. nem látom a hirdetését. A *** moderálva *** (PL) ott mindig fent van. Habár nekem a múlthéten azt mondta, hogy egy kis időre, 2-3 hétre kimegy külföldre, de szerintem még nem ment ki. Nézd meg ott a hirdetést, más nem hirdet ezzel a névvel és beszéld meg vele a dolgot.
Üdv Vili13!
Írod, hogy Virághoz jársz, aki egy *** moderálva *** hirdet. Most van itt is fent egy "Virág". Nem ő az? Ha igen, meglátogatnám! :)
Köszi!!
Minden kedves már megismert,és leendö hölgy ismerösömnek BOLDOG NÖNAPOT KIVÁNOK!!!!!
Szerintem Cleo már nincs Szolnokon!
Én mostanában Virághoz szoktam járni, aki a másik hasonló oldalon hírdet. Nekem mos t ő a favorit Szolnokon.
Merem ajánlani mindenkinek, mert egy igen készséges és odaadó leányzó.
Énke.Sajnos nincs.De ha jársz nála oszd meg légyszi tapasztalataid.Köszi.:-)
Sziasztok MT-k.
Cleóról van vkinek infója?
Igen, ez sem egy éppen veszélytelen szakma! :)
Nekem is meséltek már lányok, hogy milyen perverz és szadista dolgokra akarta rávenni a vendég őket.
Az egyik lány meg azt mesélte, hogy pisi szexre jelentkezett be hozzá egy vendég, megadott időre ( mit szeretnek ebben egyesek nem értem? :) ) Várta a vendéget, már majdnem bepisilt, de várta türelmesen, egyszer már nem bírt tovább várni, mert bizti bepisilt volna.
Ilyenek is vannak köztünk :)
Vili.Szoktam beszélgetni velük én is.Kedvelem a storykat amiket mesélnek.Már amelyik hajlandó rá.Sokan dolgoztak már kinn Németben,vagy Svájcban.Még is tulnyomútöbbségük itthon szeret dolgozni bár kevesebb a bér.Mesélte egyiköjük hogy egyszer egy tanár hátulról szeretett volna a lány bele is egyezett.Megfordult és a tanár hátúl megfogta a két kezét miután lekapta magáról az óvszert....de a lánynak valahogy sikerült kiszabadulnia és pofán rúgta a tanárt.Nem semmi gondoltam a tanár is megéri a ***moderálva***!
Ezt a megjegyzést nem is neked szántam, hanem csak úgy általánosságban. Mert én sem ma kezdtem a lányokhoz járni, jó párat ki is próbáltam már. És a normálisabb lányokkal való beszélgetés során többször panaszkodtak, hogy egyes férfiak milyen bunkón viselkednek velük. Büdösek, mosdatlanok, lekezelőek stb. és aztán meg fel vannak háborodva ha az adott lány nem úgy áll hozzá ahogyan Ő azt elvárta. Nálam pl. mindig alapvető dolog az aktus előtti tusolás, de ezt elvárom az adott hölgytől is, hogy ne már messziről érezhető illattal fogadjon.
Én ezelőtt Pesten is voltam néhány lánynál, ott az a bevett szokás, hogy először elmegy a vendég tusolni, aztán pedig a lány. És ott jó része csak a tusolások befejezése után kezdi számolni az időt! Ez nekem eleinte furcsa volt, mert még én szóltam a lánynak, hogy letelt az idő, mire Ő: nem mert a tusolási idő nem számít bele a fél órába :)
Vili.Soha még egyetlen nöt sem vettem K-ba.Mindig ugy tekintek rájuk mint hölgyekre betartva az udvariasság szabályait.Ha valaki (volt már rá péda)nem tetszik azt azonnal közlöm.Persze arról nem én tehettem hogy az illetö hölgy nem a saját fotójával hirdetett.Azt sem dijazom ha megvezetnek.Pl megbeszélünk egy idöpontot aztán még sem fogad.Bármi közbe jöhet és olyankor az volna a minimum HA MÁR HIVOM hogy ne haragudj de még sem aktuális.Volt már példa ilyenre is.Oké megérti az ember meglátogattam két hét mulva.Mindenesetre vannak korrekt hölgyek.Ilyenek például Krisztina,Marylin,Dóra,Gabi,és a Masszázs Törökszenten.Hozzájuk szivesen visszatér az ember hogy kikapcsoljon,felüdüljön,Adjon illetve kapjon.Jó hogy vannak hogy léteznek!!!!Lányok vigyázat jön a tavasz!:-))))
Hali!
A ***moderálva*** mindentnek nekem már a hirdetése sem tetszett. Azért már vagyok annyira tapasztalt, hogy az ilyeneket kiszürjem. Igaz a Vanessza, Anna és stb. néven hirdető lány egy jó éve szépen behúzott a csőbe!
De ebben a két lányban szerintem nem fogtok csalódni!
De azt mindig hangsúlyozom, hogy nekünk férfiaknak sem úgy kell hozzáállni, hogy most k...-hoz megyek és lekezelően bánok vele!
Ők is ugyan úgy mint minden nő szeretik és értékelik, ha nő számba vesszük őket, megdícsérjük az alakjukat, fenekét, mellét stb. És itt náluk ez nem is tulzás. Tehát sok múlik a MI hozzáállásunkon is és akkor kapunk egy korrekt sz*lg*lt*t*st.
Hali mindenkinek.Vili köszönjük az infót.Majd rápróbálunk.:-)Gondolom 100 szor korrektebbek mint ***moderálva*** minden vagy bi anita!:-)Utóbbi két hölgy egy és ugyanaz.Nem ajánlom kategória.