Érzékeny makkocskámnak keresek meleg, nedves odut önmagára és vendégeire igényes attraktív hölgy személyében.
Érzékeny makkocskámnak keresek meleg, nedves odut önmagára és vendégeire igényes attraktív hölgy személyében.
Sziasztok!
Városotok felé járok és Dia 23-ról érdekelne némi info előre is köszönöm!Akár a hölgytől is szívesen veszem! ;)
Anikó 19nél járt már valaki?Info?
péró · Lelkes újonc · Dominika
Sziasztok . Tud valaki ajánlani, mélytorkos csajt ?
Hali!
Valiki volt az alábbi lányoknál: Kata 21, Szabina23, Melody28, Zita29, Korina31 vélemény, tapasztalat érdekelne!
Szabina írta, hogy barátnőjével is, nem tudja valaki melyik csaj az??
üdv:Robi
péró · Lelkes újonc · Melody. Korina jelenleg nem dolgozik.
FazonFan · Tag · Korina
Sziasztok!tudnátok nekem mondani fváron megbízható,nem ***moderálva***,nagy cicis lányt!
Válaszokat köszi előre is!
Párszor már szóltam neked hogy lopják a szöveged,éppen ma olvastám ezt én is de már észrevetted a másolàst.
Gabi (38)· győri szexpartner · Újonc · Hihetetlen hogy a sok nö arra nem képes arra,hogy irjon magáról pár sort inkább más szövegét kimásolja,beleír max egy két uj szót! Nehogy kedves Sissy kellemetlenül érezze magát, hogy azzal a sorokkal hirdet amit én irtam magamról,igy inkább átírom az enyémet! Lehet másolni,i.q.bajnok lányok!!
mosolygós · Újonc · Sokszor írtunk róluk itt a fórumon. Vissza kell keresni a véleményeket.
Köszi a segítségeteket, volt némi rossz sejtésem mindkettőről, de így már tutti, hogy nem megyek hozzájuk. Sziasztok
péró · Lelkes újonc · Igen. Zita szépséges, kedves. :)
Szevasztok srácok! Ketrinről véleményt nem láttam tudna valaki mondani valamit? érdemes e meglátogatni?
Valakinek van véleménye a következő lányokról? Viki, Kata, Dominika, Kyra
Az írjon pár sort róluk pls :)
Előre is köszi
igen, Zita az.
nem fogsz benne csakódni, az biztos.
Moolly jo :)
Zita szépséges, kedves ? :)
mosolygós · Újonc · Kamus csajok, vannak itt normális szolgáltatók is szerencsére.
FazonFan · Tag ·
Felejsd el mind a kettőt!!