Hali!
Virágról valaki tudna mondani pár szót? Ajánlott, vagy nem? Párszor hívtam, de ki volt kapcsolva sajnos.
Hali!
Virágról valaki tudna mondani pár szót? Ajánlott, vagy nem? Párszor hívtam, de ki volt kapcsolva sajnos.
Sziasztok.Kittyikénél volt már valaki?
vissza irtam az üzenetedre ott ahol irtál :-)
p*pót váll_all?
m*ly_torok van?
üdv
HT
Szia, a képeken VIKI van. Egyszer voltam nála és tervezem is mét felkeresni.
Szerintem ajánlott kategória.
Szép napot!
A képeken tényleg VIKI van?Volt már valaki nála?
Üdv.!
Akarom mondani miket váll_al
Sziasztok,
Viki érdekelne, hogy miket vállal.
Köszi a válaszokat előre is.
Üdv
HT
itt nem lehet email cimet irni keress cseten vagy *** moderálva *** :-) fazonfan néven vagyok fent ***moderálva*** is :D
Köszi a választ! Neked mi volt vele a problémád? Passzív? A képei alapján nekem bejön, de nem szeretnék csalódni... :)
Kedves aranyos 40-es! Egyszer voltam nála, szerintem van jobb is fehérváron!
karina és mandy merre található fehérváron mert vidéki vagyok és nem annyira ismere
Helyesbítek a kérdéssel kapcsolatban. :D Mennyire bevállalós, menniyre korrekt?
Sziasztok! Huncut Éviről tud valaki infót mondani? Mit vállal, mennyire korrekt?
FazonFan tudnál adni egy email címet szeretnék kérdezni tőled vmit
*nincs már megint elrontottam hát ilyen nincs :D lényeg hogy nincs harag :-)
Nincs harag persze :-) nagyon el vagy tünve cseten se szoktalak látni . mondjuk csak benézek és ha nem látlak ki is lépek :-)
Engem is kimoderáltak már nem egyszer. Azért mégse, itt reklamálok, ha gondom van.
A fotógarancia úgy működik, mint más oldalakon (kivéve, ahol végig járják a hirdetőket, vajon kik:)).
Tudod, mindenkinek van egy rabszáma, papírrra veti, egy közös kép a lappal és kész. Ha a 120 kilós szomszéd néni
bevállalja, akkor tényleg hitelesnek tűnhet a kamu is az oldal gazdái számára... de majd reagálnak ők :)
Nincs harag azért, ugye? Amúgy volt, hogy azon az oldalon egy nő az ÉN fotómmal hirdetett Békéscsabán. Ott nincs
fotógarancia, és az igazolványképes hirdetés annyi... Mindegy, te tudod.
*tudnád
Én sem tartom korrektnek fontos információk kimóderálását... Ha tudnák miket móderáltak ki akkor te is igy lennél. Mert a kamusokat akarjuk innen valahogy leszedetni nehogy másokat is átverjenek azok.