Szia kedves Zoli0033!Kérlek tedd meg nekem azt a fáradságot,hogy le írod,hogy miért volt szőrnyő élményben részed.?Ha jogosnak érzem a válaszod akkor elnézést kérek a szörnyű tapasztalatodért!Am jelen pillanatban nem érzem egyiket sem jogosnak,sem azt hogy szörnyű lennék!Hisz miért csak te írsz rollam ilyen lenéző,nyílvános hozzászólást.nem bántani szertnélek ahogy te azt tetted.De meg fordult a fejemben,hogy csak egy rossz akaró,hölgystb......áll a háttérben.annyi mindent látni ezen az oldalon.Szerintem a képeim nem mást takarnak mint ami vagyok,illetve igánytelenség jele sem mutatkozikilletve.És ez is én vagyok.a bökkenő csak az,hogy lehet neked nem feleltem meg de ki merem jelenteni,hogy A SEX IS JÓ!Hiszem a vendégeim elégedetten távoztak.és ezt nem csak mondom.de te meg állapítottad,hogy szőrnyű vagyok.Elhiszem,hogy tapasztalt vagy sőőőőt még annál is tapasztaltabb.De nem hiszem hogy olyan lányt kéne le írnod aki nem érdemli meg!legyél kedves azokat a lányokat le írni akinél valós a szavad.szerintem emberileg gondold át ujra,hogy mit is írtál.Alelki ismeretedre bízom.hiszen van!!!
köszönöm:Heni
puszi kedves vendégeimnek.És neked is:)