Sziasztok!
Bea (20) Vanessa (28)-rol valakinek tapasztalat?
Sziasztok!
Bea (20) Vanessa (28)-rol valakinek tapasztalat?
sziasztok!
Masszázs néven hírdető 50es hölgy milyen? jól látom h szép szilikon mellek, helyes pofi?
Csúszka?
G
jo szük lehet küldeni neki :D
Sziasztok Diora-ról van valakinek infoja, mert nem találom.
Szerdára írta, hogy nem lesz elérhető, azóta meg nincs meg a hirdetés.
Köszi.
 Ghetto · Újonc ·
Ghetto · Újonc ·  Sziasztok! Pameláról valakinek infója? Eltünt , mint az aranyóra...
Na szerinted milyen? Anorexiás,milyen lenne!Ha szereted a csontokat,csak ajánlani tudom!
Rebeka profin, jól masszíroz, nagyon kedves és csinos, a csúszkamasszázsa pedig érzéki, nekem nagyon bejött.
Egyetértek az előttem szólóval! Minden szava igaz. Csak ajánlani tudom!
Sziasztok!
Diora nagyon kedves aranyos nő gyengéd és erotikus. Odafigyel a partnerére. Nagyon odadó az ágyba. Ajánlom mindenkinek. A fr... isteni!
Kendra korrekt:
Korban picit több mint a megjelölt, de szerintem megéri. Kicsit lassabb kezdéssel indít, de amúgy bírja a kezelést. Masszázsát közepesre értékelem. NFV nincs. A többi az jó.
Rebeka, Andi, Lilla lányokkal kapcsolatban nincs tapasztalatom.
Sziasztok!
Kendra, Rebeka, Andi, Lilla lányokról véleményetek?
Jó masszázs, és a másban is jó legyen...
Köszönöm!
Hölgyeim kihez lehet bejelentkezni ma délutánra?
Jöhet privátban is a válasz.:-)
 passat920 · Újonc ·
passat920 · Újonc ·  Sok az igénytelen pillangó
Szia! Suzyka nem ajánlott!
Nem azt kapod amit igér!
Az órát nézi stb
Ápolatlan,és sorolhatnám.
 passat920 · Újonc ·
passat920 · Újonc ·  Nem ajánlott kategoria....
 passat920 · Újonc ·
passat920 · Újonc ·  Timike Sárbogárdról.!!! Atya úr isten!!! Aki arra vetemedne hogy felkeresse a leányzot,azt javaslom NE TEGYE. !!! ezt nagyon komolyan mondom..
Ügyes, jó kiscsaj!
 ragadozó2 · Kvázi-tag ·
ragadozó2 · Kvázi-tag ·  Üdv mindenkinek!Annabelláról van valakinek infója hol lehet?Jöhet priviben is köszi.
én voltam andinál, aelég speciális dolgokat kértem, amit nem is vállalt el, de azrtán menetközben mégis ugy csinálta a dolgot ahogy én előtte szerettem volna.. szerintem teljesen korrekt volt, egyedül a bejárati ajtóval szemben elhelyezett kamera miatt nem megyek többet valószínűleg :(
dr*ga de megéri! :)