Korrekt a hozzá állásod,talán ha mid ezt a szemébe elmontad volna ember is lehettél volna.Kedves Újonc!
Edina (37)· székesfehérvári szexpartner · Újonc · Korrekt a hozzá állásod,talán ha mid ezt a szemébe elmontad volna ember is lehettél volna.Kedves Újonc!
Anett (35)· győri szexpartner · Újonc · Én évek óta ismerem az Andit, régen valóban volt rá példa, hogy előfordult az általad említett probléma. De én január óta többször dolgoztam vele együtt fehérváron, és vele dolgoztam, nem mással, a saját hirdetésére ő dolgozik, nem más!!! Az meg, hogy telefonon kivel beszélsz nem mindegy? ha éppen nem ért rá az Andi akkor én ugyanúgy felvettem a telefonját és elmondtam a lehetőségeket és ugyanígy fordítva ő is segített nekem ebben. Ebben nem hiszem, hogy van bármi kivetnivaló hiszen ettől függetlenül az ajtót az nyitja ki aki a képen szerepel! Legalábbis január óta ez biztosan így történik nála,tudom,mivel ott voltam és még leszek is időnként. A több hónapos/éves sérelmeket szerintem nem most kellene nyilvánossá tenni!
Szia! Elhiszem, hogy együtt dolgozásotok során nem tapasztaltál ilyent. Ez a te tapasztalatod, nem is vitatom.
Az én tapasztalatom az volt, amit leírtam. Lehet, hogy félreértetted. Nem az volt, hogy mással beszéltem a telefonban, hanem az, hogy más fogadott, aki ráadásul flegma volt. Lekezelő és lehúzós volt. Gondolom, nem feltételezed rólam, hogy valótlant állítok, mint ahogy énis elhiszem, amit te tapasztaltál. Amit megírtam, azok a saját tapasztalataim. Ennyi az egész.
Sajnos Elif és Kiara is trükközik.
spongyabob · Újonc · Üdv Kanok!
Miért kerülik a lányok Fehérvárt,nagyon lapos már a felhozatal.Sok lánynak írtam itt,*** moderálva *** pár napra jöjjön ide,de mindegyik elutasítja nem.Inkább megy 10-20 ezres kisvárosba de ide nem!Hiányolom a jó nagy mellü lányokat is.Egyik sem jön.Vajon miért?
Szia!
Én is kérdeztem párat a kedvenceim közűl. Sajnos csak 2 helyről kaptam választ, de mind a kettőnek az volt a baja, hogy nagyon előre lehet csak foglalni.
Mert nem könnyű búvóhelyet találni!
Úgy látom, új kincs van városunkban! Zita! Vigyázzatok rá!
spongyabob · Újonc · Ki az,sehol nem látni!
Türelem!
...
Zita gyönyörű lány és nagyon kedves. Nagyon jó vele az együttlét.
staffi · Őstag · Nem akarok itt okoskodni ebbe a megyébe, de..... nem rég volt szerencsém a Vanessza 26-hoz aki nálatok hirdet, kedves, csinos, aranyos szóval nekem nagy élmény volt... :) Remélem azért hamarosan visszatér Nyiregyre :)
Ami rózsát terem.. Csók
Sziasztok,
Soha nem írtam ide, de kérlek vigyázzatok! Anna nevű 20 éves Szabadbattyánban élő és fogadó lánnyal.
Most voltam nála, hát lehúzós óranézegetős. A *** moderálva *** mikor ott voltam kuncsaftként hívtál h ezzel sürgessenek és a lányt, a lány szerintem roma etnikumu, aki a telefonba meggyőző és kedves volt, de szolgáltatást nem nyújtott. Sok sikert nektek!
spongyabob · Újonc · Itt hírdet Moniq! De hírdet Vácon meg Pesten is! Talán 3as ikrek?😂
Pesten van... csak próbál mindenhol látszani...
spongyabob · Újonc · Üdv Urak! Volt itt egy hölgy aki masszázst hírdetett.Tanara majd Bella néven! Mi lett vele, tud róla valaki valamit? Őt hiányolom.
Én szerettem hozzá járni!
spongyabob · Újonc ·
Nem megy a bót?😁
Bubus01 · Újonc · Sziasztok milf kategóriában kit tudnátok ajánlani vagy esetleg egyéb ajánlás? Nem vagyok ismerős a városotokban, jovoheten egy rövid ideig fogok odalatogatni.
spongyabob · Újonc · Üdv Urak!Milla hölgyről valakinek tapasztalat?