Hellló! Dioránál járt már valaki? Írjatok róla, köszi :)
Hellló! Dioránál járt már valaki? Írjatok róla, köszi :)
Esetleg DÖNÍZről tudtok valamit?
Köszi!
Varázslatritával, most legalább ő van a képen.
Részemről nem ajánlott. Bár izlés dolga...
Sziasztok
Kis segítséget kérnék a városban lévő lányokról.
Jővő héten Székesfehérváron lesz dolgom és szeretnék érdeklődni akár priviben is, hogy kihez érdemes elmenni.
Köszi
Szia, Diora "félvér".
Ha kedveled a korosztályát szerintem nem fogsz csalódni.
Részemről ajánlott.
Üdv mindenkinek.Hamarosan a Királyok városába vezet utam.Viki 28-ról ha van valakinek hiteles infója,azt megköszönném.Jöhet priviben is,de végül is mindegy.A képei túlon túl jók.
Hello urak.
MYA es Hanna felol erdeklodnek,ha van tapasztalat megkoszonnem ha megosztanatok velem
Szia! Részemről ajánlott Viki28.
***Kérjük az önreklám mellőzését!*** (Timi)
fehérvártol 30 km van egy jo kis csaj szerintem nem rosz timi néven futt
Minél messzebb fut, annál szerencsésebbek vagyunk.
Huhh. Fehérváron itt mindíg gáz nők vannak.--Megbeszélsz valami időontot, aztán fel sem veszik a telefont! :( Lásd Laura.-- Odett meghatározza meddig maradhatsz nála.-- Forditva vannak a hölgyek összerakva. ezekből az együttlétekből semmi jóérzés nincs, csak a p**zt akarják a semmiért, siralmas. --Üres szavak a hirdetések mögött.
Pamela, Viki, Molly, Melody, Korina. Ennyi
Üdvözllet Urak
Olyan kérdésem lenne ,hogy a Budai úton dolgoznak -e most lányok és melyikek ?
Uraim! Viki tényleg annyira bombanő, mint a képeken?
Üdv.Igen.
korina
Mennek este a tüntetésre...
Hétvégén ne csodálkozz hogy nem veszik fel . ilyenkor alig van lány aki dolgozik . tüntetni kéne nekünk is hogy ha az éjszakai pillangok sem dolgoznak hétvégén akkor mi se dolgozzunk már :D
Vagy nekünk is el kellene mennünk a tüntetésre, ha már a lányok ott vannak, akkor a telefonálgatást is elkerülnénk.
Ez a Rubina undoritobb képet nem is rakhatot volna ki! olyan mint aki fosni készül.... kaki szex kedvelőknek lehet tetszik de mások szemével meg vissza taszitó