Én már régóta járok Virághoz, és egy nagyon aranyos kedves lánynak ismertem meg! Véleményem szerint csak az tapasztal negatívumot nála aki "úgy" is viselkedik vele! Szerintem legyen meg a tisztelet mindkét irányból! Üdv
Én már régóta járok Virághoz, és egy nagyon aranyos kedves lánynak ismertem meg! Véleményem szerint csak az tapasztal negatívumot nála aki "úgy" is viselkedik vele! Szerintem legyen meg a tisztelet mindkét irányból! Üdv
Virág az most helyet váltott nem? Mert más a háttér más a szám.
Szerintem hiába váltott helyet, inkább a viselkedését kellene megváltozatnia. Én ugy érzem nem vagyok bunkó, és normális embernek tartom magam, mégis igen kimért, és flegma volt . Sok rossz beszámoló ellenére mentem hozzá gondolva ha én udvarias vagyok, talán viszonozza. Nem igy volt.Sajnálatos.
Fannynál járt már valaki? Vélemények jöhetnek :)
Sem a lányok és mi vendégek sem vagyunk egyformák! Ezért tökéletes ez az oldal arra hogy válogatni lehessen! Mindenki más szemszögből nézi a dolgokat! Lehet hogy neked az a lány nem szimpatikus aki nekem, de igaz lehet ez fordítva is...!
Mendy hibátlan, mind a szex, mind a kedvesség.
Lauracicánál járt valaki?
Sziasztok
Engem LOLA érdekelne. Valakinek van valamilyen infó róla????????
Egynek elmegy. Van nála jobb és rosszabb is.
sziasztok
Esetleg tud valaki infot Lénáról és Lolita Lola ról ?
Sziasztok. Dettikéről valakinek van infója? Mennyire megbízható?
Én ezt a lolita loláról irtam mielőtt félre értés lenne. A másik lolánál még nem voltam.
Lénánál voltam 1 órás masszázson. Igazán profi a hozzáállás, a kinézet, valamint a "munkája" is. Minden a legnagyobb rendben volt Vele.
Popó szexre kit tudnátok ajánlani?
Engem még mindig LOLA 23 érdekelne.
Valakinek személyes tapasztalata???????
Lola23 tessék! :-) Engem meg az Iza Anita páros érdekelne. Ha valaki volt náluk irhatna róluk! Melyik a jobb az Iza vagy az Anita? Januárban elmennék valamelyikhez.
Boldog új évet kívánunk minden kedves vendégünknek, olvasónak, látogatónak, és kolléganőknek. Az új évben is a megszokott kedvességgel, figyelmességgel és maximalizmussal várjuk a társaságunkat kereső kedves Urakat! Melody&Léna
Boldog Új Évet Székesfehérvár! :)
Ez az Anita ( 23 ) nagyon jó!! Franciája a legjobb! Szexben is jó de a francia visz mindent! Barátnő filing , előjáték is tökéletes . ajánlott nagyon!!!
Ez igazán jó hír, remek :) Ezek szerint valaki sikeresen elmagyarázta a hölgynek, hogy ebben a műfajban sem a vásárló van az eladóért, hanem fordítva! Remélhetőleg ennek szellemében fog a későbbiekben tevékenykedni és ***moderálva***. Hacsak nem reklámfogással állunk szemben...
Sziasztok!Tiffany-ról van valakinek infója.Nem tudom eldönteni hogy vagy Ő vagy Mandy.