hy!Niki 38 és Kitty valami infot tudtok? köszi.
hy!Niki 38 és Kitty valami infot tudtok? köszi.
Pamela továbbra is erősen ajánlott.
Hát igen azokat a szép ajkakat sajnos nem lehet megcsókolni
Sziasztok!
Korinánál tényleg nincs csók? Pedig úgy lenne igazi vele:) Bomba csaj!
Nem haragszom, de nem hiszem hogy Teged vagy engem kellene kiellemezni ebben a forumban. Mint Te en is szuksegesnek tartottam megjegyezni a velemenyemet. Latom maskeppen latjuk a lanyokat. Az pedig hogy mit lehet irni nem a Te tiszted eldonteni.
Ne haragudj, de ha sajnálod őket , akkor miért itt koptatod a betűt?
OK, emberileg lehet sajnálni, de azt személyesen neki fejezd ki.
Én is így teszem azzal akivel emberi kapcsolatban vagyok.
Már unalmas a Zita-rajongásod, nyár óta. Fene tudja hová fajult....
Te is ezen üzleten keresztül ismerted meg, ismered azóta is. Döntse el ezt Ő, hogy mi a jó neki...
Ne itt kelljen ezt kivesézni.
Amúgy nem írtam, hogy egy nő csak a testéből élhet.... mindegy
Ez igy rendben. Szerintem egy nonek nem lehetne rosszabb megelhetesi modja. Azert akit kedvelem annak nem kivanom hogy ilyenen menjen keresztul. De ugy latom nalad egy lany csak testebol elhet. Egyik sem jo abbol amit felvazoltad. Valoban nem tartozik senkire. Attol lehet velemenyem. Amugy ez a forum semmire sem valo. Mert nem hasznalja senki, arra meg foleg nem lehet mire kellene mert moderalnak.
Szerintem meg hagyjuk a döntés jogát a szolgáltatókra. Ez nem az a fórum, hogy a szolgáltatókat sajnáljuk.
Ez egy megélhetés. Nem is rossz megélhetés.
Meg lehet élni munkából is, lehet adózni is, vagy lehet valaki kitartott szerető is. Valljuk be, nem biztos hogy akármelyik is garantáltan jobb.
Szerintem a szolgálatók magánélete az nem ide való.
Szolgáltat / nem szolgálat... ennyi.
Visszajött igen-nem, majdnem. Ennyi. Tovább nem kell érdekelnie senkit.
Szerintem inkabb szerencsere nem, ha kedvelted akkor nem kivannad neki.
Szerintem sajnos már nem, bár ne lenne igazam.
Szerintem húsvét után elérhető lesz, de ez csak találgatás...
Tavaly voltam Zitánál, de sajnos már nem hírdetett, most egyik nap megint fent volt a hírdetése, másnap mikor mentem volna sajnos eltűnt, és most sincs fent. Nem tudja valaki elérhető lesz e mostanában?
Egyetértek FazonFan-nal, csak kiegészíteném: Vivien 35, Melody 28
Dominika , Korina , Molly , Mandy , Pamela , Zita ,
Sziasztok férfi társak szép napot mindenkinek!! Légyszíves ajánlatok valami rendes korrekt hölgyet fehervaron akihez érdemes elmenni előre is köszi!
Üdv Mindenkinek! Van valami infótok PEM-ről?
El a kép garancia hogyan működik? A lányok ***moderálva*** egy kis plusz p**zt és megkapják? Mert látom oldalt feltüntetik, hogy nem látogatják meg a hirdetőket akkor honnan tudják hogy nem kamu képek?
Szandika is vállal.
Sziasztok! Ma voltam Kendra 43 - nál. A képeken valóban ő van, élőben még talán szebb. Ritkán látni ilyen gyönyörű Milf-et. Igazi barátnő feeling. Végtelenül kedves, nevetgél, beszélget. Érti a dolgát, figyelmes. Csak jókat tudok róla mondani.
P*pót csak Melody vállal Székesfehérváron?