Ennek ellenére nálam Szano a befutó ,minden tekintetben !
Ennek ellenére nálam Szano a befutó ,minden tekintetben !
Valójában Zsaninál voltam Kanizsán ,korrekt és frankó csaj ,javaslom másoknak is !
És Nikiről mit tudtok, vannak-e tapasztalatok?
Csilluska egy nagyon aranyos sexi lány!!!
nem tudtok valamit Heniről ,nagyon nehéz elérni ?
Hiába ,Tinában még nem csalódtam egy igazi Amazon egy Istennő.
Sziasztok.Linával nincs szerencsém.Többszöri hivás után végre felvette.Meg beszéltük az időpontot és hogy elötte fél órával felhivom,de sajnos ki volt kapcsolva a telefonja:(
Köszi,engem is érdekelt volna Lilla de ezek után már nem.
PETERXXX nek üzenem.NNNNEEEEEE,de csak azért ennyi,mert szídni nem akarok senkit.(van gazdája)az olyat meg nem szeretjük.
Helló!
Lilláról szeretnék érdeklődni, milyen csaj, volt-e már nála vki?
Lina egy Istennő vagy!Imádom a gyönyörű Tested!!!Szerncsésnek érzem magam ,nem csak bejutottam hozzá hanem a szimpátiáját is elnyertem ...Köszönöm ,hogy vagy nekem Drágaaa
Sziasztok.Én is Lináról érdeklődnék ..Nagyon tetszik amit a képeken látok, valami személyes vélemény?A tűzes nőket szeretem akik élvezik amit csinálnak...Elemér vélemény?
Sziasztok.Én jártam Linánál,a képeken ő van ,de élőben,meztelenül az maga a menyország.Úgy tudom az idősebb korosztályt kedveli,néha tesz kivételt,ez miatt nehéz hozzá bejutni.Hja és csak fél napokat szokott lenni.
Sziasztok Linával mi ujság járt már valaki nála?
Telefonon sokszor hivtam de nem vette fel.Lehet hogy csak a fényképeit lehet nézegetni?:)
Naná ,hogy Szano van a képeken ,ha látnád élőben milyen dögös csaj elállna szavad !Gyönyörű csaj ,formás cickókkal ,élvezet minden eltöltött perc vele !
Sziasztok!
Mariannáról érdeklödnék,volt valaki nála milyen,a kép alapján szívesen meglátogatnám.
Le kell irnom mert igy fer. Csilluska emailban elmondta miért nem jött a megbeszélt randira.Sorry a beirásért
Amugy meg Szanó van a képeken,egyszer voltam nála aranyos és figyelmes.Korrekt lány!
Sziasztok.Csilluskát töbszöri hivás és egyeztetés után sikerült elérnem.Viszont a randira csak egy sms érkezett helyette hogy mégsem jó.:(
Én is megerősítem, Szano van a képeken! A valóságban viszont ezerszer dögösebb! Kevés lányra mondom, hogy szép arca van, de neki tényleg gyönyörű arca van.