Az jó, de hirdetés nincs :)?
Az jó, de hirdetés nincs :)?
Sziasztok. Nadin VIP/Szimonetta iránt érdeklődnék... Járt már valaki nála és tényleg azokat vállalja amik ki vannak neki írva?
Sziasztok! Hosszú idő után,megnőcisedve igaz, de visszatértem. 😉 Akik jártak autós kalandba Nagykanizsa közelében jópár éve, azok biztosan ismernek. De többet nem írhatok. Bár az évek elteltek,az odaadásom nem változott.
Puszilok minden régi és új Vendégemet!
Sziasztok ! Gina 25 esetleg ő nála járt valaki ? Képek alapján jól néz ki.
😁
Ez kire vonatkozik?
2 lányt próbáltam ki onnan, az egyikkel többször is voltam. Volt egy 3. Is de kezdő korában megijedt sztem és mikor odaértem kinyomta a telót.
A fotók régiek de valósak, plusz 8-10 kg, bár sztem ez jól áll-testnek. Egyébként nem egy szép nő. Valahol 40 körül lehet, talán 45is. A gond a hozzaállás.
Hát pl én többet értenék az aktuális névből, mert a képek alapján rá fogok jönni más néven is, ha átkeresztelődik, Az utcát viszont többnyire akkor adják meg, amikor már késő. Nekem kb 45 perc autóval, tehát általában 1 órával későbbre beszélek meg randit, és amikor a városban vagyok már akkor adják a címet.
Sziasztok van valaki akihez ajánlott menni ? alig van értékelés,Rebekánál vagy Nórikánál volt már valaki ?
Hali! Kiről van szó?
Petőfiben pár napra szokott jönni (de viszonylag rendszeresen) egy lány, aki nekem nagyon bejött, ezért voltam nála más helyeken is (Hévíz, Kaposvár, Zalaegerszeg)
Piváriban felvettem egy lányt autós kalandra kb 2 évvel ezelőtt, de manapság is ugyanott hirdet, végig ott volt, tehát nem valószínű, hogy ugyanarról beszélünk.
Helló !
Állitólag helye sincs mivel telefonba nekem azt mondta hogy ő tudna csak jönni hozzám házhoz.
Amúgy Nagykanizsai lány az Inez ?
Inez 20 kerülni. Igénytelen semmit nem csinál
A Magyar utcán már hetek óta gondolkodom, de nem mertem bevállalni, pedig nagyon vonzó az a pár db fotó.
Petőfiben illetve Platánon ki a hirdető?
Helló !
Melyik lányról van szó ? Jó lenne tudni.
Piváris lányok se véletlen cserélődnek sűrűn.
Örülök hogy ennyi jó élményed volt.
Szerencsére eddig nem voltam egyik utcában sem az említettek közül. Petőfiben igen, top szolgáltató volt. Platánon mindkettő elmegy, nem volt rossz élményem. Csengery, Pivári sem okozott csalódást.
Írjam az aktuális nicket amit használ? Képeket is igen lassan frissitik. Jövő héten más név más telefonszám. A hely viszont évek óta állandó.