Sziasztok! Nem tudjatok mi van Szanoval? Napok ota probalom elerni telefonon de nem veszi fel, mar legalabb 20-szor hivtam..Van itt kozuletek olyan akinek mar fogadta a hivasat?
Sziasztok! Nem tudjatok mi van Szanoval? Napok ota probalom elerni telefonon de nem veszi fel, mar legalabb 20-szor hivtam..Van itt kozuletek olyan akinek mar fogadta a hivasat?
Hogy Szanó kövér? Marhaság!!! Voltam nála jó teste van és az alakjával semmi gond nincs!
Moby DICK=Óriás bálna
Neee.... Ez vmi lejáratás Szanó ellen..? Kövér? Ugyan... Tény, hogy husibb, mint a képeken, de nagyon jó teste van! Egyik legkorektebb feltételekkel dolgozó lány Kanizsán. Abszolút ajánlott, bár kicsit nehézkes elérni. Legalábbis régebben nem volt egyszerű. Szóval Szanó még mindig 5* ;)
Lillácska nagyon kedves .Lottinál még nem jártam ,de tervben van.Egyszer jártam Szanonál is hatalmas átverés az egész,nem az nyitott ajtót ,aki a képeken van.Én nem szeretem a kövér csajokat.A képeken nem is volt az,de élőben már más a látvány.
Sziasztok Lottinál járt már vki???
Hali!
Nórinál járt már vki?
Liát ajánlom, Petránál még nem voltam. Küldtem pm-et is.
Sziasztok! Lia és PEtra érdekelne valakinek van vmilyen infórmációja róla?? vagy volt náluk már vki??? Köszönöm
Lotti nagyon érdekelne valakink infója??
Öndicséret pfu de büdös!:):)
Vki járt már Kitty-nél? Tapasztalat?
Gabiról tudtok valamit? Jól néz ki mint a képeken?
Engem is érdekelne
Én is voltam Mayánál és csak jót tudok írni róla kedves,csinos nő,kellemes körnnyezet és ami a lényeg a szex is nagyon jó vele!
VIGYÁZZAT URAIM!!!!!
A most hírdető Lotti és Heléna páros , nem ugyan az a személy aki a körúton rendeltek ÜDV !!!
Gyula !!!
Meglátogattam Mayát,nem csalódtam benne Ő van a képeken,jó élmény volt,kellemes környezetben.Visszajáró leszek... :) Üdv
Szia!
Ez a hét vicce.Ahogy Karmen minősíti a két új lányt.Meg a srác , aki a csajokról érdeklődik,azt maga is hirdető
jobb hetet. Üdv.
Na megint uj csajok vannak Nkanizsan!!!! Maya és Zina.... hát a Maya képen nagyon ott van de élöbe fele annyira sem..... Dehát kinek ez kinek az!!!!! Azok a műtermi képek nagyot nagyitanak.......
Sziasztok még kezdő vagyok és érdeklődnék minden hölgy után Zalaegerszegen És Nagykanizsa környékéről :) melyiket lenne érdemes választani?
Ha lehet mindegyikről értékelést véleményt és linket! Nagyon szépen megköszöném! :)