már tudom, az biztos az előzőm városban maradt
már tudom, az biztos az előzőm városban maradt
Az én szememben meg a melltől nő a nő, nem a mű dolgoktól, mint szempilla vagy száj......úgyhogy ez a sara nem nagy durranás....
Szamuráj,mondtam inkább priviben a folytatást.,de amúgy igen mehet a buli
Köszönöm szépen nem kívánkozom oda,több okból sem.A legjobb barátom volt nála....Nem minden arany ,ami fénylik.Nem kéne ennyire nyomatni,mert aki annyira jó csaj az nem a z országot járja és pár hetenként ,vagy havonként várost vállt.Hanem egy helyen is megtalálja a számításait.Vajon mért mindíg más városban hírdet.?????????? és más néven.Elgondolkodtató.Egy kis ideig megint itt tanyázik ,mint tavaly és tovább kell mennie ,mert ismét nem fogja megtalálni számításait/mivel annyira jó/meg lehet figyelni meddig marad városunkban.
Voltám már Sarahnál?A hozzászólásod alapján nem.
Barátom lenne kedved megint egy jó szendvicset csinálni?melyiknap lenne jó neked, ird meg úgy intézem a dolgaim
Nem az a baj,hogy nem mindegyik kanizsai lány szép,van közte ,aki egész jó csaj,A baj , olyan nincs ,ahol teljes az összhang.Szép is legyen és igényes legyen saját és környezete tisztaságára olyan sajnos Nagykanizsán nincs.Nem elég szépnek lenni ,ha igénytelen a csaj ,nekem sem kell.Akinek meg jó az igénytelen csaj ,az maga is olyan/,persze az azért nem látj/a.Én igazat adok Szamurájnak.Aki meg mégcsak nem is szép,az meg hiába is igényes,oda alapból nem megyek ,mert lankadva maradnék.
Szamurály húzzál már a Miskolci forumra úgy isem tetszenek a Kanizsai lányok!
Te jobb lesz ha háttérbe vonulsz!Nem mindenkinek az a jó ami neked!!!!
Sziasztok.Régebben többen kerestétek a sexi ,kedves Tinát.Na most Sarah néven újra hirdet.Sok sikert! :)
figyi @face@, legyen elég arcod hogy elmenj és kipróbáld ha mááennyire érdekel
Lotti érdekelne???Infó!!!!??
nem az a lényeg hol találhatók a hirdetések, hanem az hogy mind az egyszer megbasszuk kategoriába tartoznak
Ebben a városban hírdetők nem a soványságról híresek.Mindenkin van bőven ringó felesleg.Kivétel:Lilla,Gabi,Móni,Jozefin és van ki felvállalja a képein,van ki úgy készíti képeit,hogy ezt mi ne lássuk.Akkor van az,hogy bemennél és az ajtóba sarkon fordulsz,vagy rosszabb esetben már nem mered meggondolni magad,de többet oda nem mész,csak egyszer.
És hol találhatóak, esetleg hirdetéseik?
szanoról valakinek infó????
Lotti nevű hirdetőről valakinek valami infó???Eléggé húsi nem???
Kanizsa fejlődik!!!!!Megjelentek a transzik is.....akik viszik a pálmát!
Van valakinek van tapasztalata Jozefin?
barátom, hagyd ezt a sok gyökeret.ezek iku harcosok akiknek nem is kell jobb mint a sok szakadt gepárd..hidd el megérdemlik egymást...pénteken miskolc???remélem jössz.....