Üdv. Végre van egy jó csaj Nagykanizsán, szal tessék rá nagyon vigyázni. Érdemes időben telefonálni, mert annyian mennek hozzá hogy valószínűleg várnod kell, és a fogadási idők között tart fél óra szünetet ami alatt egy tusolással felfrissíti magát.Figyelmes annyira hogy a közösen töltött idő alatt lenémítja a telefonját és nem fogad hívásokat amig veled van. Már a belépés pillanata után azonnal beleszerettem :) Magassarkúba fogad és finom kis falatnyi bugyiba. Gyönyörű szép kerek popsija van ( amig a szobáig kísért le se tudtam róla venni a szemem :) ) látszik hogy foglalkozik a testével. Aki fél az arckitakarástól elmondom nincs mitől tartani ugyanis teljesen elvarázsol a kék szemeivel és a finom falni való szájával :) Igazi kis szőke harcibarbie ( figyelem a hajat megérinteni tiltott zóna:) :) de érthető is ugyanis nagyon rendben van :) Higéniára is rettentő módon ad ( szájvíztől tusfürdőig minden van és használja is, imádnivalóan finom illata volt :)Nagyon figyelmes és lesi, hogy mikor éppen mit szeretnél csinálni. Igazi barátnő feeling, lehet vele mindenről beszélni és viszonozza a kedvességet és a gyengédséget. Csupa kellemes és jo emlékkel távoztam tőle és még sokszor menni fogok ha ittmarad a közelben, szal igyekezzünk az ilyen embereket nagy becsben tartani. Millió csók drágám :)