Helló! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Miskolcon kihez érdemes menni,ki számít jónak? Olyat keresek,aki korrekt,és szép is. Köszi ha válaszol valaki.
Helló! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Miskolcon kihez érdemes menni,ki számít jónak? Olyat keresek,aki korrekt,és szép is. Köszi ha válaszol valaki.
Nesi hölgyikét ajánlani tudom ! Hajrá Uraim !!
Sziasztok!
Emeséről van infótok ? !
???????????
Így van füstös Bököny az kemény az nagyon ismétlem nagyon kemény ott nem kérdezik meg ha megálsz honnan jöttél de az biztos,hogy tovább már nem mész!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Emese (41)-ről tudtok adni infót? :)
Boldog és sikerekben gazdag új évet kívánok minden kedves régi és leendő Vendégemnek! 2.-ától újra elértek,csók!
Ezt miért kellene moderálni? :
" Mesi 29 :
Szia kedves Joc! Egyszer lettem hűtlen Miskolchoz,akkoris Debrecent választottam.De most,hogy az elmúlt pár hétben kaptam néhány szívélyes invitálást Sopronba,Győrbe és Zalaegerszegre,végülis azt mondom,meggondolandó a dolog... Tudod,a remény hal meg utoljára:)) Ha arra járok jelzem időben,ígérem! Békés,boldog Karácsonyt a soproniaknak!!! "
Talán a város nevek gondot okoznak a miskolci fórumban ?
Van remény,hogy meglátogatól bennünket.
Kedves Guttem! Ugyan nem engem kérdeztél,de talán hamár rólam van szó,én is válaszolhatok.A miskolci,illetve a debreceni fórumban is olvashatsz rólam beszámolókat.A fotóim folyamatosan készülnek,így mindig frissek kerülnek fel.Szeretettel várlak! :)
Bocsánat! Nem Nesi, hanem Mesi! Elírás volt,elnézést!
Uraim!
A Nesi nevű hölgy a fényképeken csodálatosan mutat. Élőben is olyan szép és szexis? Szívesen olvasnék élménybeszámolót róla!
Üdv! Guttem
Mit vártál ,Te kezdted el feszegetni ?! Le sötétezed Borsodot,beszólsz és még örüljünk is neki? :-) Mindenhol laknak mindenféle emberek és kész.Szerintem azzal van a gond ha elkezded a különbségek miatt lenézni a másikat! Pl.:"nagyon hülye pesti" . Általában pont a vidékiek szokták kihagsúlyozni , ha felköltöznek Butapestre, hogy Ők bizony Pestiek/Budaiak !
Amúgy mindig röhögtem ezen a földrajzi meg honnan jöttem hülyeségen.Én itt lakom,te onnan jöttél,ott homok van,nálunk a Balatonnál stb.
Erről mindig az jut eszembe,hogy van egy Bököny nevü falu aminek a lakói viszik a pálmát ezen gondolkodásból.
Azt mondják,hogy Kolombusz még csak ment Amerikába,amikor ők már jöttek!!
Erre az újfehértóiak meg a téglásiak meg azt mondják:
-A***moderálva***!Akkor a krumplibogarat is ti hoztátok be?
Múltkor Szolnokon beszélgetek egy csávóval.Kérdem hol lakik.Azt mondja egy mátraaljai kis településen.Gyöngyösön!!Jártál már arra? Nem még soha.Válaszoltam.
Vagy a nagyon h*lye pestit megkérded melyik részén lakik a városnak és kikéri magának,hogy ő Budán lakik!Egy nagy közért mellett ahol vidéki a pénztáros.
***moderálva***
ui: Hajrá SZPARI!!!
Gyere el győrbe mi szeretettel várunk.
Attól , hogy nektek a Nyirségben tele fújta a fejeteket homokkal a szél, még Miskolc jó kis város! Vannak hegyek, völgyek , erdők , mezők, ami nálatok nincs , ezért megértem az irigységedet :-).Egyébként nem kell a sötét helyekre menni , ennyi, de ne általnosits ! :-)
Egyelőre nekem sincs bajom Veled kedves Füstös! Annak viszont kifejezetten örülök,hogy figyelemmel kíséred Te is,hogy mikor és hol vagyok éppen.:))) További kellemes napot Neked!
Olvasom Mesi hirdetését.Az van benne,hogy szoláriumozott magyar lány.Én még emlékszem mikor kezdte.Először Miskócon,utána a hurka és kolbász városában,majd ismét visszatért Borsodba.Ott pedig csak a sör világos.
Semmi bajom veled Mesi!Nekem még afrikai származású ismerősöm is van.A cipőbox világosabb tőle.***moderálva***
Na ebből megint mi fog kisűlni ? :-) Kire gondolsz alex, vagy alexa ?!
A Szextündérrel mi lehet? idáig ő viszi a pálmát miskolcon, szerintem tőle senki nem tud többet a szexszről.Bárkit felülmul-T