Sziasztok! Valaki tudna nekem információval szolgálni Emeséről Miskolcon? Szeretném meglátogatni, de jó lenne ha nem kellene sötétben tapogatóznom. :-)
Sziasztok! Valaki tudna nekem információval szolgálni Emeséről Miskolcon? Szeretném meglátogatni, de jó lenne ha nem kellene sötétben tapogatóznom. :-)
Akkor várok türelmesen!
T.
Szia Taylor! Köszönöm szépen,nagyon kedves vagy! Kérdésedre még nem tudok egyelőre pontost választ adni. Puszi!
Üdv Mesi! Az új fotók nagyon jók lettek, minden elismerésem!
Debrecenbe mikor látogatsz el? Szeretnélek élőben is megcsodálni.
T.
helló!
Elizabettről és Kittyről ha tud valaki infót ,írjon ide a fórumra.Köszi
Sziasztok !Remélem tudtok nekem segíteni, Keresek Tiszaújváros vagy a közelében,hölgyet- hölgyeket (sexpartner ) lehetőleg a fiatalabb korosztályból (19-től 30-éves ig ),és kérlek írd meg a főbb erényeit is annak akit ajánlsz,és természetesen a partnertől is várom a lehetősséget (jelentkezéseket ).Köszönettel bobsza
Lányok,hölgyek kényeztetését vállalom 18-55 év között.Várom a megkeresést!
Sziasztok!
Klaudia (27)-ről tud valaki valami infót?
Köszi!
Hola!
Az apróban " Sex! " név alatt hirdető vlakinek, nem működik az általa megadott szám!( átirányítottat jelez nekem és automatikusan leáll )
A mottóm " soha ne add fel......csak ha tettél rá bélyeget !
Sziasztok.
Tiszaújvárosban vagy környékén tudot ajánlani megbízható sz*lg*lt*tót?
köszi.
Valami kedves csinos , szexi oda adó hölgyet tudtok ajánlani ? Kösz
Valaki tudna Barcikán kertvárosban jó nőt? Panel nem érdekel.
A mostaniak közül Mesit tudnám ajánlani.
Aki oda tartja,ha arról van szó.Nem kimondottan a barátnős feeling érdekel.De legyen szép,és ne legyen lehúzós.
Milyen lányok jönnek be neked?
Helló! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Miskolcon kihez érdemes menni,ki számít jónak? Olyat keresek,aki korrekt,és szép is. Köszi ha válaszol valaki.
Nesi hölgyikét ajánlani tudom ! Hajrá Uraim !!
Sziasztok!
Emeséről van infótok ? !
???????????
Így van füstös Bököny az kemény az nagyon ismétlem nagyon kemény ott nem kérdezik meg ha megálsz honnan jöttél de az biztos,hogy tovább már nem mész!!!!!!!!!!