hello minden-kedves forumozonak,lenne egy kerdesem ,Bella 19 rol tudd valaki valamilyen infoval szolgalni esetleg?elore is megkoszonnem
hello minden-kedves forumozonak,lenne egy kerdesem ,Bella 19 rol tudd valaki valamilyen infoval szolgalni esetleg?elore is megkoszonnem
Sziasztok!
Tudtok valami infót az itt hirdető Barbi27(27)-ről és Szindy(18)-ról. Érdemes-e őket meglátogatni. Előre is köszönöm az infót.
Szia "Zotya"! Ha meg nézed az adatlapom alatt engedélyezett véleményeket,akkor meg tudhatsz info-kat rólam :) (melyeket természetesen partnerek írtak)
sziasztok!
Emese 27-ről mit lehet tudni,korrekt hölgy?
Hú emberek! Azért Diana (51) nem semmi!
EMESE 27-RŐL SZERETNÉK IRNI NEKTEK,ÉS AJÁNLANI ŐT!:IGAZI SZÉPSÉG,TELJESEN KORREKT ÁRAK,TISZTA OTTHON,ÉS OLYAN FANTASZTIKUS FRANCIA TUDÁS,AMIRŐL EDDIG CSAK ÁLMODNI MERTEM.MISKOLCON TÉNYLEG A TOP 3-BAN,EZ BIZTOS!!
Sziasztok kedves urak! Csak szertném felhivni figyekmeteket hogy atol hogy nem vagyok fent az oldalon dolgozom. sok szeretettel várlok mindenkit. puszi jázmin, vadmacska.
Üdv!
Tud valaki valamit a Vicky nevű lányról, aki Barcikán is elérhető (igaz csak sajna kocsiba, ami nem túl vonzó). Vagy valami ajánlható barcikai lányt is szívesen fogadnék.
Köszi
Beszámolóm tárgya az itt (is) hirdető Jázmin (0670/....0537).
Az időpont, és helyszín egyeztetés könnyen ment.
Helyszín: Avas Nagy posta közelében.
Telefon után a leány lejön kaput nyitni.
A hirdetésen Ő van,és a leírásnak szerintem teljesen megfelel.
Azt nem tudom, hogy hányadik emeleten lakik, mert a liftben állandóan az aranyos kis pofikáját, és kislányos alakját figyeltem.
A lakás 2 szobás, a lány elmondása alapján egyik a hálószoba, másik a dolgozó szoba.
Amennyire emlékszem takaros rend uralkodott mindenütt.
Rövid ...TÖRÖLVE...egyeztetés, és fürdés után a lány bemutatta a tudományát. Mivel a „fullos félórában” minden benne van, amit a lány vállal, ezért egymás után jöttek az attrakciók....
Külön kiemelném a „mellel való masszázsát”, amikor végigsimogat a melleivel, illetve a fordított lovagló pózt.... (uUÚHHH)
A lány az egész aktus alatt figyelt rám, és próbált a kedvemre tenni.
Kedves aranyos lány, és látszik, hogy fontos neki a vendég.
Összesítve:
Egyeztetés: 8/10
Lakás/fürdő: 8/10 ( volt sima szappan)
Lány: 7/10 (nagyon aranyos arca, teste, alakja)
Szolgáltatás: 7/10 (odaadó, figyel rád)
Elszámolás: Én előre ...TÖRÖLVE...( nem Ő kérte)
Szerintem AJÁNLOTT kategória, és az ...TÖRÖLVE...is nagyon kellemes.
Nálam előkelő helyre került a telefonban :-)
Kellemes napot minden MT-nak!
Jómagam is szerettem volna felkeresni a Jázmin nevű hölgyet. Előzetes telefonos megbeszélésünkben nagyon kedves volt és szimpatikus. A megbeszélt helyszínre érve (avas Posta mögött) kérte hívjam újra és jön elém. Ekkor azonban sajnos már egy férfi hang vette fel a telefont, és magyarázott valamit arról hogy a hölgy otthagytaa telefonját de nem értettem minden szavát...
Ezekután inkább nem vártam tovább.....Kiábrándító volt hogy nem ő vette fel...
Sziasztok!
Valaki Barbiról(20) tudna mesélni?Ő az aki erotikus masszázst vállal a belvárosban!
Van már valakinek valami tapasztalata nála?
Továbbá érdekelne még infó Szexy Szösziről, Nettyről(Nita),Mandyről(***moderálva***) és Diáról (***moderálva***)
Előre is köszi:BT
A felsoroltak közül kettőről tudok véleményt mondani:
Mandy-ke
Régen jártam nála, akkor nagyon meg voltam elégedve vele. Az utóbbi időbe hallottam, hogy „már nem a régi” de ezt ne vedd készpénznek, nem tapasztalat, csak hallottam.
A szája fel van töltve (nekem ez nagyon bejött), a hangja nagyon izgató, a szolgáltatása pedig nagyon profi. Figyel rád, mindig kérdezi hogy mit szeretnél. Én nem 1x jöttem el tőle remegő lábakkal :-)
Dia:
Jobb oldalt a „Keresés kulcsszóra:” mezőbe írd be hogy „dia”.
Láthatsz 2 hozzászólást, amit én írtam.
A lényeg, hogy számomra Ő a „TOP 1”. Formás cicije, feneke, lapos hasa, stb. és fantasztikusan csókol, és akkor még egyéb szolgáltatásait nem is említettem. Nem sok mindent vállal, de azt nagyon profin csinálja.
Szerintem NAGYON ajánlott kategória!
A többiekről én is csak Fórumokon olvastam :-(
Ha valamelyik hölgyet meglátogatod, tapasztalataidat ne felejtsd el ide (is) leírni !!!
Én is köszönöm előre is :-)
Jó szórakozást!!
Sziasztok!
NITÁRÓL VALAKI VALAMIT LEGYEN SZÍVES?NAGYON SZERETNÉM MEGLÁTOGATNI....DE INKÁBB TUTIRA MENNÉK!!!
köszike
ui:bocs,de jó lenne mihamarabb....:):):)
Hali!
Na akkor Nittáról. Korábban Nettyke néven is futott. Aki szereti a kimondottan vékony lányokat (mint én :)) annak csak ajánlani tudom. Teljesen ápolt, cici gyögyörű, popsi kicsit csontos. Lakás korrekt, egyedül van, ásványvízzel kínál stb. A szolgáltatás is jó szerintem, nem hisztizik, hogy ezt nem szabad, ez meg fáj. Nem dob ki azonnal ha lejárt az idő, akár még belefér egy cigi is meg egy kis beszélgetés. Bár én ilyenen nem szoktam felakadni de tudom, hogy zavar néhány embert, hogy a türölköző kicsi és nincs tusfürdő választék. Azért van egy két negatívum is. ...TÖRÖLVE... Így néha máshoz, de azért elég gyakran visszatévedek. Nem akarom nagyon fényezni nehogy azt higyje valaki hogy a managere vagyok, mindent összefoglalva ajánlott ...TÖRÖLVE....
Remélem segítettem
Jó mókát
Üdv MT-ak!
Barby(22) -ről van valakinek infója?
Minden információt előre is köszönök...
Üdv!
Érdeklődnék hogy Debora(20) nevű lánynál volt e már valaki?
Ill kit ajánlotok aki korrekt?
Sziasztok!!!
Ciaráról jó lenne egy alapos beszámoló!!!
Valaki tudna infóval szolgálni? A helyzet az hogy "sajnos-nem sajnos" de kezdő vagyok ilyen téren(amúgy minden ok :) ),és valami tutit szeretnék,és hát a képek mi tagadást eléggé bejönnek!
Előre is köszi
BT
Ide is bevágom Egy régi VL-es beszámolómat:
.........
Nem igazán mondanám, hogy ez egy beszámoló, de úgy gondoltam leírom....
Voltam Ciara nevű leányzónál.
A telefonos egyeztetés egyszerű könnyen ment.
A helyszín belváros...TÖRÖLVE... út.
Kicsit korábban érkeztem a megbeszéltnél, láttam a hölgyet befutni a házba. Mivel nem gondoltam, hogy nem tartózkodik a lakásban, kellően megfuttattam ebben a melegben. Ha olvassa ezúton is elnézést kérek tőle...
Már akkor tudtam, hogy nem maradok nála, de azért felmentem személyesen is közölni. Szerintem ez így helyes.
A hirdetésen a képen szerintem Ő van.
Egyedül volt, th. strigo nincs a közelben.
Személyes találkozás és a telefonos beszélgetés alapján akár jó ...TÖRÖLVE...is lehet. Ami engem zavart, az az arca. Mandy-ke és Dia ezen a téren elég magasra tette nálam a mércét, ezért inkább nem maradtam.
Egy szóval sem mondom, hogy nem jó szolgáltató, mert nem próbáltam. Mindezt csak azért írom le, hogy a(z egyébként remekül sikerült) fényképek mellé vegyétek figyelembe ezt is.
Ha valakinek van bővebb tapasztalata ne tartsa magába.
---------------- beszámoló vége --------------------
Az igazsághoz tartozik, hogy ezen beszámolóm után nagyon sok regisztrált (ezáltal számomra hihető) felhasználó kelt a hölgy védelmére, hogy az "ágyban nagyon jó" a hölgy...
Szerintem nézd meg, és ha megvolt a hölgy ne felejts el beszámolót írni róla!!!
Sziasztok.
Valaki volt már valaki Tiffani nevű lánynál vagy a barátnőjénél Tinánál?