Üdv!
Tud valaki valamit a Vicky nevű lányról, aki Barcikán is elérhető (igaz csak sajna kocsiba, ami nem túl vonzó). Vagy valami ajánlható barcikai lányt is szívesen fogadnék.
Köszi
Üdv!
Tud valaki valamit a Vicky nevű lányról, aki Barcikán is elérhető (igaz csak sajna kocsiba, ami nem túl vonzó). Vagy valami ajánlható barcikai lányt is szívesen fogadnék.
Köszi
Sziasztok kedves urak! Csak szertném felhivni figyekmeteket hogy atol hogy nem vagyok fent az oldalon dolgozom. sok szeretettel várlok mindenkit. puszi jázmin, vadmacska.
EMESE 27-RŐL SZERETNÉK IRNI NEKTEK,ÉS AJÁNLANI ŐT!:IGAZI SZÉPSÉG,TELJESEN KORREKT ÁRAK,TISZTA OTTHON,ÉS OLYAN FANTASZTIKUS FRANCIA TUDÁS,AMIRŐL EDDIG CSAK ÁLMODNI MERTEM.MISKOLCON TÉNYLEG A TOP 3-BAN,EZ BIZTOS!!
Hú emberek! Azért Diana (51) nem semmi!
sziasztok!
Emese 27-ről mit lehet tudni,korrekt hölgy?
Szia "Zotya"! Ha meg nézed az adatlapom alatt engedélyezett véleményeket,akkor meg tudhatsz info-kat rólam :) (melyeket természetesen partnerek írtak)
Sziasztok!
Tudtok valami infót az itt hirdető Barbi27(27)-ről és Szindy(18)-ról. Érdemes-e őket meglátogatni. Előre is köszönöm az infót.
hello minden-kedves forumozonak,lenne egy kerdesem ,Bella 19 rol tudd valaki valamilyen infoval szolgalni esetleg?elore is megkoszonnem
sziasztok emesénél probalta mar valaki a dominat?irjatok koszi pirosboy2 kukac free
hello minden-kedves forumozonak,lenne egy kerdesem ,Bella 19 rol tudd valaki valamilyen infoval szolgalni esetleg?elore is megkoszonnem
Sziasztok!!!
Hazajöttem, ...TÖRÖLVE...!
A hírdetésem csak keddtől lesz ismét fenn!
Puszi
Karina
Sziasztok! Tegnap Emesénél (27) jártam,és nagyon kellemesen éreztem magam nála.Ez egy igazi nő,intelligens,kedves.Sajnos sokszor kellett hivnom mire elértem telefonon,de mi tagadás:nagyon megérte várni rá.Szeretem az ilyen beszélgetős,humoros,nem csak 8 általánost végzett lányokat,akiknek a társaságuk sem unalmas.Teljesen fel tudta oldani a gátlásaimat,erotikus kisugárzása pedig elvarázsolt.Azt kaptam amit elvártam,sőtt kicsit az időt tullépve is távoztam,ami valljuk be Miskolcon elég ritka,hisz (tisztelet a kivételnek)az itteni lányok szeretik csak a pénzt bezsebelni,majd a lehető leggyorsabban kidobni a vendéget.Emesénél végre nem csalodtam,és azthiszem még sokszor meg fogom látogatni.Ajánlom Nektek is!
KEDVES HIRDETŐINK!
SZERETNÉNK EGYÉRTELMŰVÉ TENNI: SEHOL AZ ORSZÁGBAN NINCS KÉPVISELŐNK, NINCS OLYAN EMBER, AKI A MI NEVÜNKBEN BÁRMILYEN AJÁNLATOT, SEGÍTSÉGET, LEHETŐSÉGET KÍNÁLHAT ÖNÖKNEK!
BÁRKI BÁRMI ILYEN AJÁNLATTAL ÁLL ELŐ, AZ NEM TARTOZIK HOZZÁNK ÉS NEM VÁLLALUNK ÉRTE FELELŐSSÉGET!
VL
Hívd ezt a számot: 06705457340 Liának hívják 18 éves van barátnője ő 22. A plázától nem messze laknak
neki?:))
Sziasztok!
Még soha nem vettem igénybe ilyen szolgáltatást, szóval teljesen tapasztalatlan vagyok! Linda(29)ről kérdezném, hogy tényleg ő van e a képeken, illetve, hogy van e valakinek valamilyen pozitív vagy negatív tapasztalata a lányról!
Ma is meglátogattam Babucikát!!!
Ismét kellemes perceket szereztem!!!
Röviden ennyi!
Hol lehet igazán szép és fiatal lányokat találni Miskolcon? Tudna valaki segíteni?
Lehet, hogy keverném? Nem a M@lomszög utca környnékén van lakása? Az a típusú nő, aki a koszos törülközőt kiszárítja, majd odaadja a másik férfinak.