Már mióta ezt irogatom és nem csak ezen a fórumon! :) Tényleg vigyázzatok rá, kevés a hozzá hasonló igényes ,minőségi szolgáltató!
Már mióta ezt irogatom és nem csak ezen a fórumon! :) Tényleg vigyázzatok rá, kevés a hozzá hasonló igényes ,minőségi szolgáltató!
Mesi27 nevű hölgyeménynél jártam ma délután,gondoltam megosztom veletek tapasztalataimat.A helyzet az,hogy odavagyok a nőies nőkért,és úgy érzem a NAGYBETŰS NŐT találtam meg benne.Ilyen formás,hosszú combokat és ilyen kerek popsit hogy őszinte legyek az itteni szolgáltatók között még nem találtam,a magassága,a szépsége engem teljesen elvarázsolt.A lakás rendben volt,tisztaság a fürdőben is,kellemes illat mindenhol.Könnyen megközelíthető helyen rendel,parkolás ingyenes. Kiemelkedően jó szolgáltató,vigyázzatok rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bagira semmi ***moderálva***ebbe a Vadmacska nevü nöbe ***moderálva***oldalon Vivica vagy Viola ök igen gondolom neked sem mindegy kivel vagy és mit kaosz a ***moderálva***én voltam a V macskánál 2 szer de szerintem ne menj ennyi
Zoli! Mi volt vele a gond? Ha voltál nála mondj már róla valamit!
Most már nagyon kíváncsivá tettél!
Sziasztok.Jázmin cicáról tud valaki infóval szolgálni?
bagira szerintem ne nem ér annyit
Sziasztok! Az itt hirdető Melissa az ML-en rencsy! WTF??? Valaki volt már nála?
Zoli, most menjünk vagy ne menjünk?
bagira szerintem ne menj hozzá nem nagy szám vannak jobbak mármint Vadmacskánál de rád bizom
de vivica a legjobb a ML megtalálható
Sziasztok.Gréta nem fogad bárkit.Ápoltság,tisztaság elsődleges dolod nála,és csak MAGYAR,idősebb úrakat fogad.Nehéz hozzá bejutni,mert az egézségügyben dolgozik,mint ápolónő,ezt az egészet csak kiegészitésképpan csinálja.Aki megszerenté látogatni hívja 06 305***moderálva*** számot.Nem mindig elérhető.
Sziasztok 3 het mulva leszek puszi mindenkinek Tiffani
ki az a Gréta???
Miskolcon Gréta a legjobb.Nagyon nehéz elérni,de ha sikerül,megéri.Tiszta,ápolt és ami fontos MAGYAR kis csajszi.
Csenge 23-nál volt már valaki? jó lenne némi infó róla
Zoli honnan tudod? Voltál nála? Írj róla valamit!
vadmacska nagyon szép nö
Vadmacska24 engem is érdekelne!
Sziasztok!
Tudtok nekem mondani egy olyan csajszit aki vállal nyelves "popókényeztetést" a féri örömére?
Üdv! Vadmacska(24)-ról Tiszaújváros, valakinek van tapasztalata, melyet meg osztana velünk?