sziasztok.Mi van mandyvel eltunt neztem nincs fent ? nincs semmi lany komáromban? hat ez szar
sziasztok.Mi van mandyvel eltunt neztem nincs fent ? nincs semmi lany komáromban? hat ez szar
sziasztok a MANDY nevu csajrol tud valaki infot mondani
Sziasztok. Mandynél volt valaki? valami infót?
Sziasztok !
Mandynál járt már valaki ? Tapasztalatokat szeretnék hallani.
válaszokat előre köszönöm.
a virag 21 a képen nem néz ki apolatlannak . én elmegyek hozza . te voltál nála?
én jartam kaszandranál .hát isteni megéri elmenni. szép karcsu fiatal csajszi
***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését!*** Natalie33 Debrecen
Sziasztok. Egy kis információval szeretnék szolgálni Roxanna (21) nevezetű országjáró leányzóról. A képeken ő van,igaz élőben kicsit negatívabb a megjelenése. Másodszor egy leh*zós,t*lvaj és fellázadó p.cs. ha nem tetszik neki valami,velem elég t**gár volt,pedig csak a telóban megbeszélt dolgokat kértem, és picit sz*gos is! Nem ajánlom senkinek.
Hello.
Virag nevezetu formas lanynal jart mar valaki?
Koszi.
*** Kérjük a hirdetők lejáratásának- és az önreklám mellőzését! (Anita) ***
Kedves Makktársak!
A jelenleg itt tartozkodó Virág 21, Laura 25, Naomi...rettenet ..cigánylányok, a legrondább fajtából. Ápolatlanok. Ruhába vár, smink nélkül. Volt itt a héten egy szuper csaj Anita 27, ő nagyon kedves, intelligens, csinos, szexi nő. Ja és ügyes is. Kár , hogy elment, remélem látom még:) Szóval én kihagynám a helyetekbe őket.
Vki tud vmit angyalkarol?
Lilirol erdeklodnek(Ács)
Most hirdető Liánál járt valaki?
HELLO Tisztelt Idegen!! :)!őrűlők hogy ...mély érzést keltettem .hagytam .benned!!talán a Mikulással meg is ...érkezem !!!!!!!!! :)!űdv ..nicoletta
Jó kis hely volt az biztos.Én is elég gyakran jártam oda .Gabriella ,Nicoletta ,Amira ,Léna csak egy pár név a régiek kozul
Kedves Alex!
Vagy nevezd neven a lanyokat ne általánosíts,ugyanis én is ott voltam, a múlt heten és nem vagyok r*ma vagy szakadt,a lakas meg vagy 4* m*ll ér amiben voltam,ugyhogy nem neveznem purtinak!
Talan normalisabban kellene állni a lanyokhoz nem b*nk*zni meg alk*d*zni,talan többen lennenek.
Szia Alexbp.. :-) Köszi a megtisztelő bejegyzést. (a többiek nevében is )Én egyike vagyok annak a csapatnak akik ott voltak anno.......Majd megpróbálok valamit tenni az ügy érdekében ;-) Addig is további Szépeket :-)puszi.
Semmi jó nincs!!!! már vagy másfél éve
sziasztok.valami meno ribi akad komarom kornyeken?vagy total meghalt ez a varos?
valami helyes beválalós csajszi magyar komárom vagy szlovák komáromban ? tudnátok esetleg valakit ajánlani ? :)
Az apróban hirdető leányzóról tud valaki infót? Köszi