Szia Évike
Tudom te nem foglalkozol 1 hozzászólásos emberekkel, de azért én megírom neked a véleményed. Nem vagyok senki stricije, jelenleg lakáson nem dolgozok, tehát nem vádolhatsz se azzal, hogy védek valakit, se azzal, hogy konkurencia lennél nekem (mondjuk ha dolgoznék se lennél nekem az). Nem tudom milyen alapon moderátorkodsz a kaposvári fórumon, de rohadt unalmas már. Meg a kis infóid, amiket a beteg agyad elképzel, bár a valósággal köszönőviszonyban sincs, de te terjeszted. Van a városban vagy 10-15 lány, akikkel együtt dolgozunk, a lányok egy része hirdet itt is, egy része csak az éjszakában dolgozik. Nincs főnökünk, egymást segítjük, ma én hívok el valakit, holnap az a valaki hív el engem. Tudod, ha hív egy 8-10 fős társaság, hogy kell 4 lány és elhívom a barátnőimet, az nem f*tt*tás, csak p*nzt keresünk együtt. Jó bulik szoktak lenni és nem adózunk le egymásnak. Ez így megy már nagyon régóta, mondhatom vagy 10 éve, a lányok részben cserélődtek, de köszönjük szépen jól vagyunk. Tudod Évike az éjszakás ***moderálva***. Persze ilyen munkákhoz te nem jutsz, mert sem a külsőd, sem a stílusod nem megfelelő, de pusztán azért, mert van olyan része a piacnak, amiről te nem tudsz, az nem jelenti azt, hogy nem is létezik. Miért mindig másokkal foglalkozol? Tőrödj a magad dolgával, arról miért nem írsz, hogy vasárnapoként könyörgő üziket írsz a vendégeknek és, hogy vasárnap ***moderálva***? (vendég mutatott sms-t, ne is tagadd!) Te nem a legjobb ***moderálva***. Azok a lányok, akiket itt elhordasz, egyfelől nem érnek rá fórumozni egész nap, mint te, mert dolgoznak, másfelől te vasárnaponként ***moderálva***. Érzed a különbséget? Annyit még elárulok, hogy minél jobban szidnak valakit, a vendégek annál inkább kiváncsiak lesznek arra a lányra, szóval csináld csak az ingyenreklámot azoknak, akiknek nem is lenne rá szüksége. Nem látom lányfüggőt, pedig ő tudja ki vagyok régen a Honvédon volt is nálam (pár éve lakásoztam 3-4 hónapig), ő alá tudná támasztani, hogy minden amit írtam igaz. Ja és lenne egy ajánlatom, adok ***moderálva*** csak takarodj már ki a fórumról :-D