De sötét vagy,nem tudsz szöveget értelmezni.Itt nem Ilkoról volt szó,hanem egy bizonyos oldal tulajáról,olvasd el újra hátha felfogod.
Egyre kérlek és szent a béke:fejezdbe az utánzást.
Kingu (43)· komlói szexpartner · Őstag · De sötét vagy,nem tudsz szöveget értelmezni.Itt nem Ilkoról volt szó,hanem egy bizonyos oldal tulajáról,olvasd el újra hátha felfogod.
Egyre kérlek és szent a béke:fejezdbe az utánzást.
Kedves Évica !
Veled foglalkozni nem kell mert feleslgesek dolgok ,amúgy nem kell itt pártolnod senkit sem mert szerintem Virág nincs rád szorúlva :)Veled már senki se foglalkozik mindenkit hátba szórsz no komment felesleges magyarázkodásod hisz ,dolgozos lányokon kívúl a vendégeidet is itt elmeséled mintha muszály lenne lásd nem réggen Ilko nevő vendéget kezdted (bukot katona) gondolkodj el pár dolgon mert Virág se foglalkozik veled se veletek nem hiába:))
Kingu (43)· komlói szexpartner · Őstag · Csak a következő képeiden ne tépett farmerbe legyél fent,meg ne írd át,most,hogy én meg tettem,hogy managerek kíméljenek.IQ nulla,saját ötlet nuku.
Kingu (43)· komlói szexpartner · Őstag · Hagyjátok már békén a Virágot!
Nem egyszer jött szembe velünk a párjával,egy mosolygos,kedélyes csajszit láttam,udvariasak is köszönnek stb.
Akivel úgy bánnak,mint,ahogy lefestitek,nem ilyen életvidáman, kézenfogva sétálgat a kedvesével(mert én úgy láttam szeretik egymást).
Ráadásul egy befenyített lányról az életbe nem csinálnak ilyen vigyori képeket!
Köszi h szóltál! alátámasztotta az igazamat. mert mit is ír a moderátor ? ön sem ártatlan. tehát az sem akiről a feljegyzést irtam. amúgy én nem állítottam magamról h ártatlan vagyok. és ez nekem elég is.
Sziasztok vendégek újra jelzek már 30 as számom meg javúlt ,aki szeretne hívni és jönni már elér rajta !!
Elnézést javittom a ki írásom !
Elnézés kérek kedves vendégeimtöl de T-Mobile hálózat meg halt bekrepált sajnos igy ,új számon keresetek mert aki nem ért el azért mert frissitik t-mobilt és adat lapomon megadott 70 es számon keressen !!!!
Köszön megértésetreket . Üdv: Netti
Elnézés tkérek kedves vendégeimtöl de T-Mobile hálózat meg halt bekrepált sajnos igy ,uj számon keresetek mert aki nem ért el azért mert frissitik t-mobilt ésadatlapomon megadott 70 es számon keressen !!!!
Köszön megértésetreket . Üdv: Netti
tigis. Önnek egy új üzenete jött a videkilany.hu szerkesztőségétől! Elkerülte a figyelmed? ;) Dehogy, csak egy kicsit ciki mi?
üdv.na mi a pálya????
"...és mivel én vállalkozóként dolgozom..."
--
Hűha! Ez azt jelenti, hogy te olyan szexuális szolgáltató vagy, aki ad pecsétes nyugtát az együttlétről? Ha a kliens kéri, akkor még áfás-számlát is ki tudsz állítani, amin részletezve vannak tételesen az események, az igénybevett extrák, ha megadja hozzá a személyes adatait? Üdülési csekket is elfogadsz? :DDD
Bocsi, csak megmozgatta a piszkos fantáziámat ez a mondatod, nem bántásként írtam. :DDD
Hejhó ilko,
írtam a Beszélgessünkben. Szerintem meg pártatlannak kell lenni, nem vendég-, vagy hirdetőközpontúnak.
Valóban ennyi. Én azt mondanám h vendégközpontú,és evben sajons egyedi! Azért sajnos m pl ezt az oldalt is kedvelem,de nincs meg a kellő szigor itt...
Ebben igazad van. Csakhogy pont az általunk taglalt oldal az, amely nem a vidékiekre koncentrál. Ennyi.
Nem fel-, hanem bejelentés. A bünti esélyesebb - és a hatóságok szeretik többször is megtenni, ezért nem lesz megszüntetés. Az meg tuti nem lesz ott az oldal felső bannerjében hogy "megb...tak háromszázezerre.." :D
Már bocs de ezt nem értem és nem is érdekel:) A lényeg h mondjuk egy hirdető 10 vendégéből ki honnan jön. A többi kit érdekel?
3/10 pagerank-val rohadtul a legnézettebb, nem gondolod?
Szia! Tudod van,akiket zavar az igazság,de lassan kezdem megszokni már:):):)
Sejted ki vagyok? Nagyszerű,de ugye azt te sem gondolod komolyan amit az oldal népszerűségéről írtál
Mert ha igen,akkor gáz van... Amúgy pedig kiváncsian várom,h mikor fog megszűnbi a feljelentésetek kapcsán=) És részemről a téma itt le is van zárva! Egyébként én (ellentétben veled pl) vendég vagyok,éppen ezért olyan szempontból nézem a dolgokat,még ha ez téged meg is lep esetleg...
Jól vagytok? :D