Kedves látogató az azt jelenti hogy nem is létezik! Vagy más képeivel tette fel magát! De inkább az utóbbi!
Reni (51)· mezőcsokonyai szexpartner · Lelkes újonc · Kedves látogató az azt jelenti hogy nem is létezik! Vagy más képeivel tette fel magát! De inkább az utóbbi!
Mit jelent, ha valakinek a képén az van, hogy kétes hirdető?
Helló Mindenki! Nagy örömömre egy csomó új és fiatal lány lepte el a várost!!
Sziaszok Fiúk!
Anita 28-ról priviben számoljatok be nekem! Természetes cicik? BF? Müveltség a szexben! Köszike!
Mi értelme volt 11-szer kiírni ezt ide? Mi bajod van a Virággal? Szerintem nagyon kedves és korrekt lány.
hmm. kutyából nem lesz szalonna...
Sziasztok! Szeretnék kis segitséget kérni! A héten Kaposváron leszek, és szivesen meglátogatnék pár lányt:) Natur francia fontos, mélytorok is jol esne:) Ès olyan valaki akin nem látszik hogy nagyon nincsen kedve a dologhoz:) Köszönöm! Üdv: Csaba
Hely abszolút belváros,lakás normális tiszta.A képek megfelelnek a valóságnak, annyi hogy most kicsit rövidebb barna haja van,tényleg magas, jó alakja van,és nagyon finom a p..cijaKedves volt velem mindig, van nála NF (aki nem vállalja oda nem is megyek)és a szex is jó volt .
Nagyjából mindent, milyen a hely a hozzáállás
Én szerintem eddig az apróban hirdetett és most teljes hirdetése van ha jól látom.Ha ő az akkor voltam már nála.
Persze lehet tévedek.
Én voltam nála többször is.Mit szeretnél tudni?
Valakinek van infója Vivienről?
alice végleg befejezte,,,
Reni (51)· mezőcsokonyai szexpartner · Lelkes újonc ·
Kedves vagy nem is vettem sértésnek!Igen való igaz CICA néven voltam fent de mivel itt a szabályok ezt nem engedték meg tovább Ezért kellett megváltoztatni!Mivel az nem számit rendes nöi névnek!Ezért akkor ezt nálam törölték és pontot tettek a helyére. Hát pont mégsem lehetek!
Amikor a posztot írtam akkor nem volt fent a hirdetésed átnéztem kétszer is.
Vagy ha fent volt akkor átsiklottam felette mert a képeidhez más nevet szoktam meg minden rosszindulat nélkül.
Reni (51)· mezőcsokonyai szexpartner · Lelkes újonc · Szia kedves látogató RENI Vagyok csak azért írtam mert kérdezted! ugylátszik a kedves vendég csak itt tudott írni véleményt!Amúgy Kaposvártól nem messze vagyok!
csáo!én felhivtam,roberta az ,azt mondta jövö héten lesz csak a városban,,én ismerek mindenkit ki kivel es hol,,,bárkinek kérdése van, privibe válaszolok,,,
És ki az a Reni? Mert Kaposváron ilyen nevű lány nem hirdet.
Sziasztok!
Tegnap voltam Reninél. 40 évesnek hirdeti magát, viszont a küseje lenyűgöző, fiatalos, sportos megjelenésű, rendkívül ápolt. Nem siettet egyáltalán, oylan volt mintha régen ismernénk egymást, beszélgettünk, melyből kiderült, hogy intelligens és tájékozott sok-sok témában.A szeretkezés fantasztikus előjátékkal kezdődött, melyben minde tudása a gyönyörre koncentrálódott, élvezte ő is és nem színészkedett: szenvedély volt a javából.
Több lánynál megfordulam már de tapasztalatom szerint Reni eddig a legodaadóbb: a csúcs a szeretkezés vége volt, mikor nagyon nagyon apró mozdulattal segiettett a gyönyörbe, hogy misszionárius pózban kielégitse felfokozott vágyamat. Köszönöm Reni. Viszontlátásra
Csak egyet tudok érteni Alice :(
Sok sikert :)