Nem rejtett számon hívod?
Nem rejtett számon hívod?
Sziasztok
Ápolt sportos diszkrét jó pasi vagyok szívesen benne lennék 3 as v 4 es szexben....tudok diszkrét havert vagy szexi vékony helyes fiatal csajt is ha érdekes lehet ...párok lányok jelentkezését várom.
Kaposváron tud valaki lakást 2 órára egyik délelőtt amit anonim ki lehet venni?
Inke településen hirdető Nati 28 valóban az aki a képeken van? Mert őt láttam más platformon is....... Of x stb
...
Sok reményt nem fűznék az inkei hirdetőkhöz. Pár napja hirdetett ott egy Alexa nevű lány, aki a találkozó előtt utalást kért volna. Tavaly voltam arra, egy ott hirdető csaj akartam meglátogatni. Viberen írtam neki, mikor Inkére értem, írta, hogy melyik utcába menjek, ott kint lesz a nővére, neki adjam a pénzt, és utána lehet vele találkozni. Természetesen nem adtam senkinek semmit, eljöttem. Valószínűleg a most is ugyanaz a banda próbálkozik, úgyhogy én kerülném a helyet.
Így van, illetve sajnos már a környező falvak házaiban sem túl jó bemenni. Egyre több "férfi bejön az ajtón" esetet hallok.
Letenye környéke, Inke környéke, Pacsa környéke...
Valaki infó?
Barbara 25 Inke
A Csurgói Lizi 23-rol valakinek infója köszönöm.
Barcsi/nagyatádi cigólányokról vmi info?
Sziasztok!
Lia34-ről, Kaposváron hirdető hölgyről van infója valakinek? Járt nála esetleg, tapasztalatok? Köszönöm előre is.
A Böhönyei Kitty 27-rol valami infó köszönöm.
Sziasztok! Amire 31 kismama vélemény?
Nem voltam nála, de már kb 12-13 hónapja terhes
Huhh.....az érdekes! Van már egy 10 év körüli fia közösségi médiába láttam és most már második gyerekét várja apa az nincs sehol!
Nyár elején hivtam hogy mit vállal és mennyiért, akkor 6 hónapos volt. Aztán csak kíváncsiságból - részben mert kevesebbet vállalt, 2 hónappal később ráirtam és ismét érdeklődtem. Már 5 hónapos lett, ez ugye csoda...de úgy emlékszem 1,5-2 éve hírdetett ő már, terhesként. Ami ugye nem lehetetlen, de ezek képek voltak akkor is. Gondolom másnak is leesett hogy direkt semmit sem mutató képeket tett fel.