Régóta járok lányok de most már megint hozzá szólok ehhez a fórumhoz!!! ami itt megy kaposváron lányok lejáratása meg ki iktatása az csúcs!!! igen van egy pár lány aki régota dolgozik de neve ugyan az de a telefonja is van vagy három-négy!!! de minden lány vagy dolgozos lánynak meg lehet a saját joga hogy hol és milyen néven és hány telefono hirdet!!! nem tudom miért kell ezt csinálni!!! Szerintem minden makk társam nevében beszélhetek hogy saját joguk oda menni és azt a dolgozos lányt dicsérni,de szerintem az már nem hogy valami nem jött össze akkor a másikat nem lejáratni és kiiktattni!!! nem szoktam a forumhoz hozzá szolni csak olvasni de ez komoly de nagyon és igen anita, barbi, alice kivül is biztos vannak más lányok meg ujjak és még lesznek mert ők már ki öregednek ebből a szakmából, de a műdolgok nem bizti hogy 60 évesen is jól fognak állni!!!
üdv minden makk társamnak és sok sikert a lányokhozz!!!
Lányfüggö neked meg azt üzenem hogy nem kell itt megint protezsálni mert minden mak társamnak meg van a saját joga hogy hova menjen, egy kis tapasztalat nem árt, lehet hogy akik voltak ott meg unták. Csak a hátuk mögöt mondják el a véleményt a szemébe pedig nem??? Elötte meg minden szépet jót csak ennyit üdv