De primitív! Ocska Liba! Ezért nem írok nevet Mert az ilyen irigy lotyók beszolnak!!!!!!!!
De primitív! Ocska Liba! Ezért nem írok nevet Mert az ilyen irigy lotyók beszolnak!!!!!!!!
Ez egy új divat, hogy egymást látogatják a hirdetők? :DDD
Vagy magadhoz nyúltál és ilyen jó még sosem volt? :D
Örülünk,hogy most jól sikerült. :)
Sziasztok makktársak! Tegnap voltam egy isteni nőnél , én még életemben nem kaptam ilyet! Vérbeli profi! Nevet nem irok mert ez a forum nem méltó arra! De visszajáró leszek az biztos!
Kingu (43)· komlói szexpartner · Őstag · Babaolajos csata?Kölcsönös striptíz a dolog előtt?:)
Kingu (43)· komlói szexpartner · Őstag · Mi az a három dolog,amit imádsz?:)Nem áll szándékomba önreklámot írni.Férfiként kezellek,nem úgy veszem,hogy "valaki,aki,f*z*t".Igyekszem megtalálni az érzékeny pontjaid,ahol legjobbanesik az izgatás,na meg a beszélgetés.Na és persze szeretem ezt elhúúúúúúzni. :)És ha van hozzá kedved kávézhatunk és beszélgethetünnk egy jót.
Évica írj 3 dolgot, hogy miért HOZZÁD érdemes menni, ha Kaposváron járok!
Ha elkapja az embert az ösi, ösztönös b*****ás, akkor bizony ugy! :P :D
Kingu (43)· komlói szexpartner · Őstag · Csak úgy durr bele?!:)
Minimum! Minek szaroznánk!? :D
Kingu (43)· komlói szexpartner · Őstag · Akkor minél mélyebre akasztassz annál többet ér:)
Teljesített fogások! Földre vitelek, mögé kerülés! Láb beakasztás! Más beakasztása, jó mélyre...... :DDDDD
Kingu (43)· komlói szexpartner · Őstag · De mi alapján pontoznának?!:)
Olimpiai birkozós szám!? :DDDDD
Most voltam Zsófinál Kaposváron! Azt kaptam, amit megbeszéltünk, finom, érzéki szeretkezést nyújtott. Ajánlom figyelmetekbe. A fr. tökéletes, finom. A hölgy kedves, türelmes, nem csörgött az óra félóra lejártával, pár percig eltartott, míg felöltöztem, de nem csinált belőle gondot, máskor is felkeresem, ha Kaposváron járok.
Kingu (43)· komlói szexpartner · Őstag · :D Jó ötlet!Az ágytornát én is jobban szeretem.Lehetne olimpiai szám:D
Sör, bor, pálinka, csúszon, le a torkunkon..... :D :P :D Meccs helyett, inkább dugok...... :P :)
Kingu (43)· komlói szexpartner · Őstag · Mondjuk én csak a sört szeretem,foccimeccs közbe:)
Ennyi! Pacsííííííííííííííí! :DDDDDDDDDDDDDDD
Hát az még nekem se..... De ami késik nem mulik! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Azért mondom, hogy kisfröccsös! :DDDDD