Röpke 28évem alatt eleleget terrorizáltak lelkileg,volt párom elől 2évig menekültem,aki imádta a nőket agyba-főbe verni.Mivel ebből elegem lett most sem tűröm el,hogy fenyegessenek.Van,akiből az ilyen élmények meghunyászkodást,belőlem ez már önvédelmi reakciót vállt ki,és dühöt.Senki sem testi,sem lelki formában nem terrorizálhat soha többet.(Te sem tájbox bajnok.)
Nem féltem beszélni a rendőrökkel,beírások screen shot-al fotózva,e-mail-ok elmentve,hívás ídőpontok felírva.
Az mondta a kedves rendőrbácsi,hogy ez már BTK-s ügy 3évvel büntetendő.Ráadásul emberünk sokat bukhat,mert menedzserkedik és nem én vok az egyetlen aki megkapta tőle a maga fenyegetését.
Bár párommal dolgozok(vagy én külön,vagy ő külön,mivel bi),egy jó havernak szólunk,hogy némi pénzért cserébe ücsörögjön itt velünk napi 8órát.(egyszer egy travi is hozzánk akart csapódni,szép banda lennénk:D,legfeljebb sikítana és csapkodna a retiküljével:D )
Bár szerintem csak a szájjáratás megy az lépcsőház szétverésről,arc illetve nyak összevagdalásról.
Biztos,ami biztos tele pakolom a lakást-szobát paprika spry-el,úgyis egyszer már szükség lett volna rá.