Annyit füzök hozzá minden kedves fórúmozónak legyen kedves ilyen rossz indulatú pletykát viccesnek venni,és nevetni ezzen ilyen féleségű ki irásoknál mert sejtelmes ez egy irigy és gusztustalan személy ki írása aki saját maga sérelmére így próbál másokra terelni és rossz indulatú dolgokkal másoknak ártani.Bár leszögezem én hírdetésem valós és valóságnak meg felelő hirdetés annyi módosításal ,tényleg kis babám van és emiatt jelenleg franciát vállalok ezt el mondtam vendégeimnek és Agusztustól tejesen újra vállalok.Ebben semmi olyan kivetni való nincs ami személyem elleni rossz indulatosságot ,és 100% tudom hirdető hölgy irta ki akire a napokban több ki írás is ment ezt nem tudom mire vélni mire jó és nyomztam kicsit mai napon regisztrált tag irta mivvel annyi nem volt benne saját nevén ki írjon és elárúlom a kiváncsi embereknek ma első vendégem 10 30 perckor volt és nem 9 37 kor mikor ez meg történt ,ha valaki szeretné tudni ez a személy pontosan tudom akiről szó volt fórúmon ő volt .Ami fontos és nem csapok be senkit 170 cm magas vagyok 60 kg 80 as mellem se logó has se logó mell innetől kezdve rá bizzom vendégeimre aki engem választ szeretne e meg győzödni kinek van igazza.És piontosan nem rám iírták ki ezt amit ki írt ez Durex88 néven mai napon regisztrált tag tette !! Ezzel lezárom a dolgot és további szép napot kívánnok minden kedves fórúmozónak és vendégeimnek,és további jó múnkát és jó pihenést .