Itt vmi nagy agybajok vannak és egyre több embernél......
Itt vmi nagy agybajok vannak és egyre több embernél......
:-)
KOVAKUKAC ROLAD IS MINDENT TUDOK,,,,
tudjatok hol vannak igazi nök györbe ,,pfff az igen csak javasolni tudom--en VUK VAGYOK ES NEM THAI BOX
A helyesírásáról már felismerhetted volna Évica! :-D (Vagy hívjuk thaibox...nak?)
mindent nem fedhetek fel magamrol,,,,hiiiiiiiiiiii.évica
De honnan?Ezért kértem írj privibe:)
ÉVICA EN ISMERLEK ES TE IS,,,,,
hmmmmmmmmmmmmm
Vuk,kérlek dobj már egy privit hogy ki vagy pontosan!Köszi!
miert törlik a hozzaszolasom?tudni kell minden szolgaltatast igenybe vevö vendegnek kik azzok akik fertözik a ferfiakat es lopnak....***moderálva***
Jobb volna ha beszüntetnék ezt a fórumot úgy ahogy van! Nagy kivételektől eltekintve úgyis csak belterjes csevegések(?), meg sárdobálás megy - épeszű vendég be sem akar látni a kulisszák mögé..
Ja, és ha az előbbi hozzászólásom moderáltatni küldöd, rögtön alá is írod hogy igaz.. De akkor még írok szép dolgokat, oké? :)
Állítsak én rólad valós dolgokat? Pl. hogy megbeszélsz egy időpontot a vendégekkel, és tali előtt - mert nem ott laksz ahol rendelsz - lecsekkolod az illetőt!? Ha meg nem szimpi, akkor "elfelejtesz" odaérni!? Tovább is van, mondjam még?
Évi tudok segíteni? Megnéztem az említett oldalon mi a helyzet: csak a fotód van kint, és hogy kamu beszámolód érkezett - de hirdetésed meg egyéb adat már nincs.. :o
Ha kéred őket hogy töröljék a képed? Ehhez minden jogod adott. És ha én most beregizek oda, és minden kaposvári lányról írogatok mindenfélét, akkor ezek szerint ők is kamusok lesznek!? Egyáltalán, mi a kamu!? Mi volt a beszámolóban!? Én úgy veszem hogy nem te járatódtál le, hanem valaki 'jóakaród' - itt az oldalon meg csak az van.. :/
Évice!
A kevesebb néha több! Szerintem nem kellene ennyire erőltetned a fórumot!
Te rólam eddig valós dolgot nem állítottál, ebből kiindulva nem hiszem, hogy bárkiről is bármi valósat írtál volna eddig. Ezek mind a te kitalált történeteid.
Szegény vendégek kiírják,moderáltatjátok,elkülditek melegebb éghajlatra,nos ezért panaszkodnak olyannak,akinek van akkora szája,hogy leírja,és nem moderálják.
TI nem hagyjátok,hogy maguk a vendégek leírják a negatívumaitokat,titeket csak méltatni lehet.
A rossz reklámot az olyan stricik/madamok keltik nekem,mint te.A hím k..vád,mint minden lányra rám is rám szállt,az az Lányfüggő,a kerítőd.
Tudod sokakat zavar a kupi feelinged.
Meglepetésként ért a reggeli sms,nem paranoia,hogy rosszindulatú illető kavart.
Akár te,mert kiteregettem a szennyesed.Gondolom nem hagyod annyiba,hogy valaki kimondta rólad az igazságot.
Érdekes, ha neked privivben írnak a vendégek a problémáikról a lányokkal kapcsolatban, akkor ezeket a problémákat miért nem látjuk a fórumon? Hiszen ezért van a fórum, hogy a vendégek megosszák egymással a tapasztalataikat.