Ígéretemet teljesítve befejezem az Évike sztorit. Ott hagytam abba, hogy nem nyerték el tetszésemet a hirdetései . Az a bionyos bi dolog zavart. Magyarul, az a tény , hogy munkatársa az Isti, buzikat is fogad. Nem szerettem volna olyan helyzetbe kerülni, hogy valami tévedés folytán az Isti fenékbe kúrjon, és még ezért fizetnem is kell. Miután Évike megnyugtatott, ez a veszély nem áll fenn, összeszedtem a bátorságomat és bejelentkeztem hozzá. Évike ugyan olyan állandóan mosolygó lány, mint a fotókon is látszik. Képzeljétek el, hogy ez a pici 42,5 kg súlyú törékeny alkatú lány küzdött meg a tai boxbajnokkal. Azért ez nem semmi ám! Szex előtt, közben és utána is, nagyon kedves volt. Ilyen fokú kedvességet kaposvári lányok közül csak Alicétől kaptam. így ebből a szempontból nem is tudok közöttük különbséget tenni. Mivel a lányokhoz nem a nick nevemmel jelentkezek be, alkalmam adódott egy kis mókára. Úgy féluton a programban megkérdeztem tőle, ismeri e a lányfüggőt? Amire elmagyarázta, hogy írt neki, beszélt vele, de személyesen nem ismeri. Mire mondom, hogy ismeri, amire ő, higgyem el, hogy nem ismeri. Aztán elárultam, hogy éppen most szeretkezik vele. Többet nem írok róla, mert az a vád ér, hogy futtatom, de annyit még megjegyzek, hogy kellemes emlékekkel távoztam tőle.