Te gubás te iggen nagy ember vagy igaz ?? Szerintem nem akarlak minősiteni se téged se barátaid aki mellé csapodtál itt ,de semmit se értek el ezzel csak saját magatok le minősitetetitek.Egy gubás neked hozzám közzöd nincsen,de ha ugy érzed szerettnéd gyere el és állok rendelkezésedre.
Évica nem tudom miért érzed ekkora nagy nőnek magad 160 cn magaságodal meg ,szép nőnek érzed magad alapon ha te ugy érzed nálam több vagy akkor örülj neki ne mást szapulj mert ez ugy jön ki nem ,hogy szebb lennél hanem irigy de mirre??Van vendég köröd ,és nekem is van leminősitést amit itt csinálsz magad égetése nem ennyém mivel én nullába nézlek téged enny!!
Gyöngyszem te meg foglalkozz vas megyei oldalal mert Vas megye nem Somogy megye te belle ugatsz más dolgaiba ahejett magadéval foglalkoznál ! Ha neked valaki be írna és miősitene a dolgaid ,neked jól esne???Tutti mennyire de három analfa bétával nem fogok én kinódni ,ilyen gyenge állományú embrekkel akinek esze sincs csak az egész nap netten lógnak semmit tevéstől jobb dolguk nincs alapon.