ÉN BETARTOM A MEGYEGYEZÉSNK RÁM ESŐ RÉSZÉT,KÉRLEK TEDD EZT TE IS.Vagy az egész csak rám vonatkozott?!
ÉN BETARTOM A MEGYEGYEZÉSNK RÁM ESŐ RÉSZÉT,KÉRLEK TEDD EZT TE IS.Vagy az egész csak rám vonatkozott?!
Komolyan,ide már az ember csak akkor néz be,ha agyvéruést akar kapni
Komolyan ezen a fórumon betalálnak és amikor védem maga én vok a geci...békessség már mrgköttetett reggel.De kértelek tájboxbajnok,hogy a nevem semmilyen kontextusban se hagyja el a szád.Látom nem meg és csak én tartom be az igéretem,veled ellentétbe én továbbra is befogom.Faszom tele...
Gubás hidd el részemről eddig sem volt békességnek akadálya de Évicán múlik mind ez:))
Én ritkán iszom, mert nekem hamar megárt, és onnatól kezdve már beszélni sem fogok tudni..... :DDDDD
Thaibox bajnok, Évica! Béküljetek már ki! Nem vagyunk mi barbárok, hogy egymást szapoljuk! Béke pacsíííííííííí, meg ilyenek!!!!!!!!!! Naaaaaaaaaaaaaaaah! Légyszi! :))))))))))))))
Lopósom! (szövegre) :DDDDD
Igen, van egy kettő, orbitális nagy tuskó..... :DDDDD
Látod Gyöngyöm! :DDDDD
Vagy a farka*mal..... :D
Nem tűntem el,csak holnapig egyéb magánügyem jött közbe!!!!
Ni a kis katasztrófavédelmis:)
Szia Évica!
Én homokzsákot megyek pakolni, ott kaját osztanak. :D Üres gyomorba nem jó a pia!
Ha mézes az a pálesz, akkor megyek böllérkedni is. :)))
Hagyd Gyöngy!
Inkább menjünk Jeges 62-höz böllérkedni:)Van pálesze:D
OKé Évica rendben,nem sértésnek és feenyegetésnek kénne venned ilyet hanem jó indukltatú dolognak kénne értelmezned ha valaki szól jó indulattal kénne venned és nem fenyegetőzni dolgokal.Szép napot neked.
Rendben tájbox bajnok,akkor én most két dolgot teszek,és utána remélem szent a béke.
Véletlen sem foglak sem téged,sem más lányt szapulni,persze ha engem sem zrikál senki. Nem félek csak elegem van a parttaln vitatkozásokból amiknek tényleg semmi értelme. Tegye mindenki a maga dolgát nem könnyű munka ez,nem akarom sem más semmagam alatt vágni afát. Annyit viszont kérnék,ha valakivel beszélgetni kezdenék itt azt senki ne értse félre meg ne vegye magára. Aki ismer tudja hogy alapjárton nem vagyok rossz indulatú és senitől em irigylem a kenyerét!Jó melót mindenkinek,meg valami igazibb nyári időt a taknyos eső helyett!:)
Na, azért álljunk meg egy kicsit!
Pont fordítva kezdődött ez a történet. Évica jól eldiskurált itt pár fórumozóval, teljesen általános témákról. Pl: könyv stb.
S ha jól emlékszem, Csillukával kezdődött itt a szarkavarás és pont ő ócsárolta az Évát. (még jó, hogy megvédi magát)
Utána jött aZsanika féle történet, ahol az Éva pont hogy kiállt Zsanika mellett. Ha visszaolvasunk, akkor teljesen világos, hogy az aki támad az nem Évica, hanem dolgozó lány(ok) (ahogy te nevezed) és jómagad. A ti szemeteket zavarja Évica, nem az írásai, csupán a jelenléte. S van akinél ez kicsapja a biztosítékot és még fenyegetőzni is képes!
" Az igazság, suttogva is igazság marad!" /gubás/ :D
Kedves Évica nem másokkat kénne basztatnod és szapulnod és senki veled se foglalkozna amúgy ha valaki megh akar keresni biztos meg is fog ez a véleményem ha ott ül nálad valaki ha nem !DE ez nem az én dolgom ,ha normális kúltúrált nő lennél nem mások dolgaival foglalkoznál,lejáratásával mivel más se foglalkozik te veled.De te és kedves párod unalom elűzés céljából folyamatosan ezt teszittek a dolgozos lányokról való kiűzést teszitek.Hidd el valaki meg unja ezt egyszer,lerhet nem hozzád megy hanem meg várja vendég fent van és rendőrbácsit küld hozzád ugy hogy fel veszi hangotokat és mindent fel vesz sőt ... !!!De nem az én dolgom ez sem,egy egészlényege hagyátok végre békén minden kolleganőt (dolgozos lányt) éljétek saját életettek,legyen neked leg jobb vendég köröd keress sok pénzt és tarcsd magad leg jobb lánynak ez legyen az örömöd és nem barommságal foglalkozni és te érzed magad meg sértve mert meg kérnek arra fejezd be lejáratásokat de ha gondolod ez neked örömöt okozz tedd ezt,de ha ezt kapod te is ne érzed magad meg sértve .Ezzel zárom neked írásom és sojk sikert jövőben szép napot .
Röpke 28évem alatt eleleget terrorizáltak lelkileg,volt párom elől 2évig menekültem,aki imádta a nőket agyba-főbe verni.Mivel ebből elegem lett most sem tűröm el,hogy fenyegessenek.Van,akiből az ilyen élmények meghunyászkodást,belőlem ez már önvédelmi reakciót vállt ki,és dühöt.Senki sem testi,sem lelki formában nem terrorizálhat soha többet.(Te sem tájbox bajnok.)
Nem féltem beszélni a rendőrökkel,beírások screen shot-al fotózva,e-mail-ok elmentve,hívás ídőpontok felírva.
Az mondta a kedves rendőrbácsi,hogy ez már BTK-s ügy 3évvel büntetendő.Ráadásul emberünk sokat bukhat,mert menedzserkedik és nem én vok az egyetlen aki megkapta tőle a maga fenyegetését.
Bár párommal dolgozok(vagy én külön,vagy ő külön,mivel bi),egy jó havernak szólunk,hogy némi pénzért cserébe ücsörögjön itt velünk napi 8órát.(egyszer egy travi is hozzánk akart csapódni,szép banda lennénk:D,legfeljebb sikítana és csapkodna a retiküljével:D )
Bár szerintem csak a szájjáratás megy az lépcsőház szétverésről,arc illetve nyak összevagdalásról.
Biztos,ami biztos tele pakolom a lakást-szobát paprika spry-el,úgyis egyszer már szükség lett volna rá.
Tényleg végezetül pedig egy abszolút privát vélemény:
Ismereteim szerint Kaposvár nem egy hatalmas város, nagyjából telítve is vagytok lányokkal. Széles a kínálat, mindenki megtalálhatja a neki kívánatos ajánlatot, gondolom mindenkinek megvan a maga bejáratott vendégköre is. Nem igazán értem a fel-fellángoló vitákat, mert ha megnézitek például Miskolcot (hogy Budapestet, Győrt vagy Pécset ne is említsem), na ott igazán dúl a konkurenciaharc. Persze ez van ha sok a horgász és kevés a hal. :-)
Vegyétek a purparlékat hasonló komolysággal, sajnos jóval nagyobb problémák is vannak az életben.