Tök mindegy ki ad kiszámot ,ki nem nem ez a lényeg nekem is joggom van el mondani véleményem.És vándor cirkuszok akik jönnek mennek ide telepednek majd arrébb lépnek nem tetszik mert unalmas az egész dolog.Iggen mivvel te több csajnál jártál igy tudhatod a minőség szinte alig van mint kinézett mint a szolgáltatásra gondolok.A régi csajok közül se Barbi se Anita szinte már Alice se ennek gondolom több okka van .De nem én dolgom ezt tudatni hanem annak gondolatát ha valaki el mondja véleményét mindjárt***moderálva***???? Haggyuk ezt el kénne gondolkodni pár dolgon és rá jönnél lányfüggő nem hazzudok és persze akik itt vannak évvel ótta lásd a lányokat akik dolgoznak hát oly sok lányt nem látsz hirdetők kőzt csak Évica,vivi,szandi meg Alice és végge aszem.Ezért is nézd meg miért mit irok ,fölleg téged sokkan ismernek és pár lányt már kibeszéltél jól emlékszem ..... szerintem nem kell el mondani mikor van benne rossz indulat ,és mikor nem.Te is vendég vagy és diszkréció egyik alapja annak,nem kibeszélni kell a lányt és ha bajod van beszéld meg velle vagy akkor megy nálad ez ha épp a zsánered ??? Jó lenne el gondolkodnál !!!