nem gondolnám. a str*gokat nem érdekli a forum. csak a lóvé.és mivel ismerik egymást ezert békében élnek tisztelve egymás határait.föleg egy olyan kis városban mint kaposvár ahol van max 20 hirdetös kurva.
nem gondolnám. a str*gokat nem érdekli a forum. csak a lóvé.és mivel ismerik egymást ezert békében élnek tisztelve egymás határait.föleg egy olyan kis városban mint kaposvár ahol van max 20 hirdetös kurva.
igaza van frankynek. én még annyit hozzá tennék hogy valóban gyanús ha valaki már a nagyedik nevén és kitudja hanyadik telószámán van rövid idö alatt. az ilyen vagy körözés alatt áll és a yard keresi vagy pedig nem olyan rég óta csinálja és anyuka apuka aggódik otthon érte otthon.
én azt tudom tanácsolni az ilyen gádzsitól távol kell tartania magát az embernek a maga jól felfogott érdekében. nem hiányoznak a nyomozók az ember életében.föleg nem ártatlanul egy kis K...miatt vagy egy rossz dugás miatt.
ha pedig ujjonc még a szakmában és van aggódó család vagy férje udvarlója szerelme stb. az ilyen lány tegye össze a két kezét hogy kell még valakinek aki vissza tudná vezetni a normális életbe.
mert kérdelek csajok benneteket?
ha lenne egy férfi akit szeretsz vagy szerettél mert hát ugye az életmód sok mindent kiöl az emberböl föleg az igaz értékeket , és aki téged is szeret. és szeretné hogy egy család legyetek stb nem menné el vele? inkább maradnál itt a szenyben? figyeljetek ide. én a vendéglátoban dolgozom bejártam az egész világot szinte én még olyan örömlánnyal nem találkoztam aki vitte volna valamire. csak kiégett nöket látok akik a perifériára szorultak. mennyi pénzed van? mennyit keresel? miota csinálod? ebül szerzett jószág ebül vész el. ezzel csak azt akartam mondani akinek van lehetösége kiszállni még idöben tegye meg föleg ha emiatt zaklatják ugymond a szerettei. vegye ezt ajándéknak. ha pedig a rendörségi ügyei miatt történnek ilyen gyakori név változtatások meg telszám változtatások attól a lánytól el kell távolodni. ez egy magán vélemény volt.
Kedves Évica!
Alice is megkapta annak idején a szardobálást. Meg sok régi lány, akik már azóta nem hirdetnek. Hidd el, itt 2-3 strigó írogat össze-vissza, ugyanavval a ganyé helyesírási hibákkal.
Nem veszitek észre hogy nem mentek semmire a mocskolódással.Csak azt éritek el hogy megszüntetik a fórumot.
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
hadjuk már ezt a virág témát.unalmas. csak azt röhögöm h irja zaklatoi miatt váltja a neveit. egy normális lány lány egy néven fut évekig. nem változtat telefonszámot. mert korrekt.és azert nem mindegy a törzs vendégek végett sem h megtalálják ugye. és a regisztrácioja alapján 2 honapja van itt fent a 4dik névvel kitudja hanyadik telefonszámmal. az ilyen folytonos változtatások gyanusak.lógós csecsű virág? fhu ezt tetszik. nagyon illik. virág sztem változtass uj nevet! az országban nem lenne még egy ilyen márka név : lógós csecsű virág. azonnal tudná mindenki h kiröl van szó. arrol a 18 ? 20? 36 ? éves hölgyröl aki manöken alkatnak irja ki magát. probáld ki!
bújóscicának írtam csak elírtam,bocsi:)
Szia Évica remélem itt Ezzel a cicius névvel ! Nem rám gondoltál? Mert itt most semmi közöm a sárdobálásokhoz! Nincs értelme ilyesmiknek , Nem tagadom volt hogy írtam ide De sok értelme nincs. A vendéket mindenki a maga mivoltjával és Szexbeli tudásával kell elbűvölnije. Ha ez sikerül írhatnak róla itt bármit a vendéget nem érdekli! Talán az ujjoncokat akik még nem jártak az adott hölgynél! Itt véleményt csak az írhat akinek tapasztalata van már a szolgáltatóról! Addig nincs miről beszélni!
Cicius,kellemetlen a negatív kritika,de nem kell mindig összeesküvés elméletet gyártani hozzá.
Pl.: Virág nem új lány itt,kb egy éve itt van,ha jó számolom,csak mindig más néven.Szerintem a régi csajoknak semmi oka pont rászállni.Amikor elkezdtem itt hirdetni én sem kaptam a nyakamba a sárdobálást hiába voltam új.
Csak azt mondom más hozzáállással is lehetne ezt kezelni.
Igazzad van ennyi én is így teszek,jövőre nézve aszt hagy irjanak rá érnek ez a dolguk csak kedves kollegina te nem reagáltál volna rá főleg nem igazz és sértő akkár te rád nézve akkár rám nézve.??
Lányok ne veszekedjetek, nem veszitek észre hogy a régiek csőrét bökik az újak lányok, emiatt megy itt a lejáratás? Néhány pasi irogat kuncsaftnak mutatva magát, holott NEM azok. Legyetek már ennél okosabbak és hagyjátok a hülyéket, ne süllyedjetek le a szintjükre.
De mondom gond nem ez hanem valótlan állitás amit írt frissen berigsztrált Duresz88 nevű valaki normális alakom és hol van már logó csöcsöm meg ilyyen fasság tudja má mit beszél .Meg aki dolgozik alap tisztaság ,ápoltság és ez nálam meg van ami alap dolgok szerintem müköröm ,stb ... szóval most neharagudj persze idegesítő mert más is így reagálna ha őt ilyen gusztustalan rágalmazó kritika érné főleg annak tudatában ez nem igazz mert aki el jön sohha nem mondott ilyet elvileg tutti ha valamit észre vett volna meg tette volna de ezzel tényleg zárom is .További szép napot mindenkinek.
Kedeves Szőke csaj
Szerintem ne ásd magad még mélyebre, önkritika is van, kövérnek nem lehet mondani, de a képeisd alapján nem tűnsz egy karcsú nőnek, van ott has nem is kicsi, popsi se kerek, combok is vastagok kicsit, de ez nem kritika, van akinek ez bejön, van akinek nem, fogadd el hogy vannak rosszindulatú emberek is, ha felhúzod magad rajta, annál jobban csinálja, lépj át ezen, és két napo mulva mindenki elfelejti.
Lányok,teljesen felesleges tovább folytatni a veszekedést.Privát üzenetben mindenki megosztja a másikkal a véleményét,megnézi a fotókat,és ez alapján dönt.
Szió kedves Évi !
Ezt mondtam én vendég jöjjön el nézze meg valós e hírdetés és ha nem szimpi valami mennyen el .Pl olyan kritikát írt ki rólam nem valós a képem stb peddig tisztán látható én vagyok stb .... .Szerinted én kövér vagyok ,logó csöcs meg ilyenek haggyuk már ez annak a műve aki kapta kritikát és engem akar meg találni azzal,amit rá irtak .Igy keresi a konfliktust és tisztán láccodik kinek valós és kinek valótlan az adatai és képei ,mert nem hiszem el másképp kapna kritikát nekem egy irt ilyet aki maga az ,az ember aki kapta a kritikát de rá többen irják kicsit dühitő ez mért nem magával foglalkozik cáfolja meg nem igazz ez a ki írás hanem másra terel ennyit füzök hozzá én tudom nálam minden okés és nálad is Évi azt ennyi más meg áljon ki magáért ne mást basztasson az őt ért kritikáért.
Kedves Évica
Jó érzés ilyen hozzászólást olvasni, jó hogy vannak itt intelligens hölgyek is.
Van itt egy csomó kollegína,akit nem ért negatív kriztika,pedig itt van Kaposváron,és nem két hete.Pl::Zsófi,Szandi,Alice,sorolhatnám.
Valószinűleg azért,mert jól csinálják,amit csinálnak,amit igérnek betartják,a hirdetés valós adatokat tartalmaz.
Lányok!Nem kéne egy ici-picit magunkba is néznümk,amikor kritikát kapunk?
Esetleg meg lehet kérni az urat,hogy írja le privátba mivel nem volt elégedett,és azon változtatni.A negatív kritika,ha nem rossz indulatból fakad pozitív értéket képvisel,elvégre meg mutatja mit nem csinálunk jól.Mivel egyikünk sem tökéletes,és relatív kinek mi jó.
Nem hiszem,hogy a lányoknak is rögtön dobálózni kell a sz@rral,mert nem pozitívan írtak róla,csak a saját renoméját ássa alá.
Ha meg valami tényleg nem stimmel,nem egyszerűbb beismerni,nem pedig kardoskodni a nem létező igazság mellett?
Jó reggelt mindenkinek !
Jó lenne nem engem gyanúsitgatnátok más dolgaival ,meg amúgy se érdekel terelgetések mindenki aszt gondol amit akar ,engem hidegen hagy és jó lenne nem velem foglalkoznátok mert rohadt unalmas .Kit érdekel más dolgai ,ne ám már hirtelen én legyek toplistán foglalkozatok azzal akivel akartok jó lenne végre már amúgy is nekem az a fúrcsa megint ezzeket beszolongatásokat mint felém ,mint Virág neű lány felé egy két unatkozó ember teszi !!! Amúgy is mindenkinek van helyes írási hibái attól még értelmezni lehet amit el akarunk ,akarok mondani.Ha valaki vagy én személyem vagy másik hírdető személy valódiságára kíváncsi és rossz indulatú pletykáknak felűl az nézzen el hozzánk és győzödjön meg arról mi igazz és mi nem.Remélem bezárják a fórúmót és végre meg szünik a szeny oldal mert unalmas és unatató.Pár ember inkább unatkozás helyett, és talalágatások helyet keressen fel minket és utána nyiltan ossza meg valódi dolgokat.
Sziasztok, szép napot mindenkinek, infót szeretnék a Sandra néven futó szőke hosszú hajú kedves arcú hölgyről, van e valakinek tapasztalata??
Szerintem is stimmel az elméleted sőt nem csak annál a névnél.. :D
Szia Zs1987 nem tom neked mi a gondod ,de fejezd má be gyanúsításaid leszarom másik hírdetőket és ne hozz hírbe mert siet az ember nem aszt jelenti én írogatok mások nevében én egy hírdető lány vagyok és saját nevemmel írok.A másik nem foglalkozom rossz induatú embrekkel aki felesleges hazugságait terjeszgetik én valódi saját képeimmel hirdetek és valós adataimmal ha Zs1987 valami nem stimmel esetleg gyere el szívesen meg kinálak kávéval,estleg üditővel és meg beszéljük ,de gyanúsitgatnod nem kell.Ha valaki mint olvasotak alapján ki írt az nem én gondom és beszéld meg velük.További nyugodalmas jó északát és jó szórakozást minden kedves vendég és látogatónak.