Lehet olyan jóféle, hogy akár ajtócsapkodást is megérne! Lehet ezért rejtőzik el előlünk...... :DDDDDDDDDDDD
Lehet olyan jóféle, hogy akár ajtócsapkodást is megérne! Lehet ezért rejtőzik el előlünk...... :DDDDDDDDDDDD
Jaja te há milyen hírdető csaj az akinek hírdetése sincs kemény mi Gubás nem semmi jó ,hogy lehet kapni:)))): DDD Hát és hogy,kell hozzá bejeletkezni füst jelet kell küldeni Noemikéhez?:DDDDD
Lehet Szerbiában...... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Noemike te hol hirdetsz ,mert hírdetőként még hirdetésed sincs ez nagyon kemény és most mit szeretnél keríteni ház körüli kerítést?:)))))))))):XDD
bááááááááááááááázdmeg most majdnem leestem a székről..... :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Sziasztok kedves fórúmozók és vendégek !
Ha valaki látja apróban a hírdetésem azért láthatja mert másik email cimmem el felejetettem és nem tudok belépni másikba írtam is vidékilányok oldalnak és meg szüntették elötte Zsanika néven voltam de állandóan zaklat egy ember így muszály volt változtatnom a fére értés végget írtam ki nektek és remmélem ezért további komfliktus illetve negatív dolgot nem kapok.Kellemes hétvégét és további szép napot minden kedves kolleganőnek és fórumozó vendégnek.
Tavaszi szél vízet áraszt!? :D
Jó lenne már itt egy nagytakarítás!alacsony a kerítés!:/
Inkább házi kakajóval! :P :D
Kingu (40)· pécsi szexpartner · Őstag · Basszus itt úgy változnak a nevek,ha lányom születik nem az útónév könyvet veszem elő,hanem fel nézek ide:D
Kingu (40)· pécsi szexpartner · Őstag · Vaníliás pudinggal:)
Pedig hideg jóféle házi kakajóóóóóval jobb ám! :D :P :D
Kingu (40)· pécsi szexpartner · Őstag · Én nélküle szeressem:)
Mákos Gubás! Milyen jó is az kakaóval..... :P :D
Kingu (40)· pécsi szexpartner · Őstag · Mák Gubás?:D
Stifoderbe jólenne!? :DDDDDDDDDDDDDDDD
Ugye!? :D :P :D hihihi :D :D gubááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááás vagyok! :D
Kingu (40)· pécsi szexpartner · Őstag · Vajon miért is sejtettem?!:)
Mert ugye egy nőn élősködik, belőle él, magából, magától nemtudta megélni...... Beül egy szakadt öreg sz* BMW-be és szívja a cigijét és menőzik...... Aztán amikor ott lenne a lehetőség egyedül elfut a csicska a balhé elől....... :P :)
Mondjuk a str*cik szerintem egy gyenge sz*r emberek! Akiknek szintén a lelki szintje vhol egy csotányéval egyenlő.......