No Rolando kiderült,miért húztad le annyira Virágot.
Na meg egy hozzászólásos nagyon hiteles beírás.Esetleg a három hölgy egy helyen rendel,vagy egy helyre adja le a zsét?
Na dehát ha nem megy a biznisz köll ám a reklám.
Kingu (40)· pécsi szexpartner · Őstag · No Rolando kiderült,miért húztad le annyira Virágot.
Na meg egy hozzászólásos nagyon hiteles beírás.Esetleg a három hölgy egy helyen rendel,vagy egy helyre adja le a zsét?
Na dehát ha nem megy a biznisz köll ám a reklám.
igen tudok neked mondani nagyon nagyon megeri hozzá elmenni mert felejthetetlen. amugy valóban eniko is szuper. talán a ket legjobb legszebb.
sandra eniko vicky top 3 .nincs párjuk. szepsegek es nagyon jok korrektek intelingsek .en hozzájuk járok meg haverjaim is .
ha tudok ajánlani az az enikő .az apró hirdetések között megtalálod. gyönyörű fiatal feszes szűk tiszta jó a környezet nincs strici, és imádja a sexet tökéletes perfect vicky is nagyon jó csak egy kicsit gépies és leakar rázni.
hát nem mindegy hogy az ÚR elött térgyel valaki
vagy a kovács úr elött
Vickyről valaki infót?
Kingu (40)· pécsi szexpartner · Őstag · Hit témával én is hadilábon állok.Főleg gyüli,szci-k,de a keresztény vallások is.
Úgy került ez szóba,hogy az itt jó ideje "zaklatott" Virág,gyülis,vagy volt,mit tom' én.Lerágott,unalmas csont.
De a félreértés végett írtam,hogy az ember nem ott tanulja a morált.Ergo,nem evidens,hogy aki oda jár szent.
Kingu (40)· pécsi szexpartner · Őstag · Van olyan kedvenc kínai cuccosom,ami évek óta meg van:)
Már megbocsáss, ez a hsz elsősorban téged minősít...
100%ig egyetértek! Próbálja ki az ember? Voltam egy ilyen gyülekezetben egyszer (mert a szüleimet vittem koncertre, ami sajnos ott volt), nos kb 3 percig bírtuk, és eljöttünk! És nincs az a zenekar, énekes stb akinek a kedvéért még egyszer akár 1 percre is betenném a lábam oda!!! Szóval bár továbbra se világos, hogy ez hogyan is jön ide, de ha már szóbakerült én inkább nem írok semmit a "HIT"ről, mert nem tűrné a nyomdafestéket...
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
de rajtad jól áll. mi az ami rajtad nem állna jól? hát persze h a kinain is ugyan az a cucc van. de azért a márka az márka nem véletlenül pl.strapa bírobb nem egy szezonig jó és sokszor a szabása esése a rucinak jobb. hát ezért drágább.hit gyüli? inkább hagyjuk. ez is olyan mint a k...a elkell menni egyszer kétszer és megkell tapasztalni.
:D
Kingu (40)· pécsi szexpartner · Őstag · Legyen,csini,szexi,a márka meg le van tojva:)
jaja nem ruha teszi a nőt naggyá az csak használati eszköz ami olcsó árúk téren is van olyan ami jó meg csinos nem kell ahoz Mayo meg Keyo:))
Kingu (40)· pécsi szexpartner · Őstag · Azért ez a kínai cuccos durva vót ám.
Én is ott vásárolok,sőt turiba is,ezt kapd ki!
Azt nézem marhának,aki van olyan hülye,hogy egy márkanév miatt megvesz egy ugyan olyan anyagú,szabású,minőségű göncöt több,mint tripla áron.
Ugyanaz a cucc,ugyanazon a gyártósoron,csak a végén belepirgálnak egy jól bereklámozott cégnevet.
Orbitálist röhögtem,amikor a Blahán kinéztem egy topot 5ezerért a márkás boltba,a kínai piacon meg szembejött ugyanaz a cumó fele áron,természetesen a kivagyiságot hirdető márkanáv nélkül.
Nem mindegy mi van a csajon,ha csinos?Vagy az utcán lenézed azolyan nőt,akinek nem virít a mellén,hogy mayó stb. ?
Yardos meg kukult tutti ,árúld már el nekünk honnan ismered ha már ennyi csuda szépet irsz a Virágról !!!????:)
Kingu (40)· pécsi szexpartner · Őstag · Virágtól totál függetlenül:morált nem a hitből,főleg nem a hitgyüliből tanul az ember.
A hit pénzről szól,többnyire.A keresztények pénzért árulták a megbocsájtó cédulát.Aki megvette,annak lett lelkiismerete?!
Hitgyülibe is a két borítékot tanulod meg leadni,a földön fetrengve utánozni egy epilepsziást,amikor "megszáll a szent szellem" ,no meg N. Sanyika fenekét nyalni.No meg ima kommadó bah!
Párja a szcientológia.L.Ron Hubbard bácsi részegen és betépve látott egy DC-3-ast,amivel jött Xenu a földönkívüli.És ebben hisznek!Közbe az auditálásért, többiért lefejnek,elszakítanak a családodtólbarátaidtól.
Kereszténységet sem látom jobbnak,tartogatják a persejkét.A szemben lévő templomtól had ne mondjam milyen luxus kategóriás ótóval távozik a papocska.
A hit belül van,a morált,lelkiismeretet,hogy mi helyes-helytelen a szülők és a tapasztalás nevelik az emberbe.
Ha már vallás inkább Buddhizmus az még "tiszta" .
Bocs az OFF-ért.
Kingu (40)· pécsi szexpartner · Őstag · Helyes,legalább helyére kerülnek a dolgok.Valaki mondta,hogy a negatív reklám is reklám:)Nézzetek meg egy-két "sztárt" direkt csinálja a hepajt,mert akkor szerepel,híre van.
Kingu (40)· pécsi szexpartner · Őstag · No,még mindig ez van?
Nem lehetne a madarak őszi röptéről beszélni?
Köszönjük Emese...