Jocókám ne hergeld tovább a lányokat. Nézd meg mit csináltál velük. Aranyos házimacskából, támadásra kész tigrisekké váltak. Te, ezek most olyan lelki állapotban vannak, hogy Lady Black elmehetne hozzájuk szadomazó továbbképzésre. Az biztos, én nem mernék a helyedben eléjük kerülni. A következő bevált módszert javaslom. Egy alkalommal a Szicília Pizzériában ebédeltem. Régi családi emlékek fűznek ahhoz a helyhez, még abból az időkből, amikor Erzsébet sörözőnek hívták. Hát bementem. Megkérdezte a pincér, mit óhajtok? Mire én visszakérdeztem, van maguknak valami jófajta pizzájuk. Uram! Nekünk csak jófajta pizzánk van, válaszolta magabiztosan. Tanúsítom, tényleg így volt. No, te is követhetnéd ezt az utat. Felhívod Virágot álnéven. Semmiképpen ne mond, hogy te Jocó88 vagy , mert akkor a mérkőzést helyből elvesztetted. Mutatkozz be, pl. úgy, hogy Arthur vagy Töröcskéről. Virág kisasszony lehet-e önnel jót szexelni? Amire Virág azt fogja válaszolni, Mi az, hogy lehet? Velem csak jót lehet szexelni. Látod? Ez ilyen egyszerű. Próbáld ki, sokkal több örömöd lesz ezekben a szép lányokban, mint ha hetekig vitatkozol velük.