Én is voltam Nóránál. Egyet értek Rocker korábbi véleményével, én is nagyon elégedetten távoztam tőle. Amellett, hogy jól néz ki, nagyon beszédes lány is, ami szintén nagy pozitívum. Az adatlapján megadott 75 kg-os súlya senkit ne rémisszen meg, ez arányosan eloszlik rajta, amihez a 180 cm-es magassága is besegít. Persze nem egy anorexiás pálcika-vékonyságú lány, de szép formás teste van. Bár a képei, ahogy mondta nekem, nem a legfrissebbek, de nincsenek manipulálva és most is ugyanolyan a testalkata. Annyi a különbség, hogy most kicsit rövidebb a haja (félhosszú) és nem sminkeli magát, ami nem is baj, mert egyrészt szerintem anélkül is jól néz ki, másrészt meg nem áll fenn annak a veszélye, hogy az összebújáskor "kondenzcsíkot" húz az arcomra. :D
A helyszín is tökéletes volt, de kicsit szokatlan is. Hazai pályán kicsit félve indulok el így lányhoz, mert tartok attól, hogy esetleg összefutok egy ismerőssel a lépcsőházban, de mikor odaértem a megadott címre és megláttam a bejáratnál a névtáblákat, Nórán kívül kapásból két másik okot is találhattam volna, amiért beléphetnék abba az épületbe. :DDD Ez neki is jó, mert így nem gyanakodhatnak a szomszédok, hogy mi ez a sok ki-be járkáló ismeretlen arc.