Halihó makktársak! Vivienröl írjon valaki pár infót, meglátogatnám.
Halihó makktársak! Vivienröl írjon valaki pár infót, meglátogatnám.
Nálam is ez volt felőlem bepokhálosodhat!!!
Kinga egy angyal csak jót tudok mondani róla,kedves aranyos beszélget az emberrel, közvetlen ,nálam 5*-ös.és egyáltalán nem óra nézös.
zozo77.inkább más lányhoz menjél,én csak ennyit irok.nem éri meg a ***moderálva***.
Nem osztom a véleményed, voltam nála többször is és én elégedett voltam.
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Sziasztok ma meglátogattam Viviennt :) jól tettem ugyan vendégségben volt Pécsett de megéri a csaj!! Nagyon kedves előzékeny, a lakást bérelte 3 napra de átlagon felüli volt, van ízlése így gondolom "otthon" is íg jár el. Teste elsőosztályú hozzáállás szintén! Nagyon elégedett voltam habár csak 30 percet töltöttem nála...
csak ajánlani tudom :)
Jocc88 nagyon köszönöm,hogy ilyen szépeket írtál rólam.Remélem máskor is szeretettel várlak!
Fiona -rol tudna valaki bővebb infot küldeni?
Fehér,akkor csiszolt a viselkedésén Vivien,mert amikor én voltam nála egy kissé szétszort volt a csaj.nekem kellett elmenni ovszerért állandóan mondogatta hogy mennyi időm van még és nem igazán tette oda magát.De ugylátszik fogytak a vendégek és összeszedte magát.
Sziasztok! Kaposváron,Annamari hirdetö régi fotokkal hirdeti magát. Valojában 165cmés76kgkőrúli! Risztó látvány!!!!!!!!!!!!!!!!
Virág! Jó a mostani profilképed, maradhatsz ennél is :)
sziasztok!
Rita19 valaki volt vele milyen irhatna!
Voltam nála egy franciára, de eléggé sietett, viszont finom szép tenyérbemászó cickói vannak, jól eljátszottam velük amíg oboázott.
Rita19 jó lehet, nemrég próbáltam hívni mivel az volt feltüntetve, hogy bármikor lehet hívni erre mindkétszer kinyomta a telefont. No comment..........
Oda van írva, kétes hirdető mit nem értesz ezen? Segítek,nem az van a képen mint aki fogad.Ne legyél lusta használd a fórumon a keresőt mert öt hozzászólással ezelőtt írtak róla.Amúgy meg ha kedveled a rövid hajú erős testalkatú ,sok tetoválással rendelkező negyvenen bőven túllévő nőket akkor hívd fel.
Látom itt még minidg megy az élet! :D
:))
Sziasztok!
Patriciáról tudna valaki infót adni? :)
Helló Tomi ! Annamari elég gáz csaj,sokkal kövérebb mint a fotokon látható!!!!!!!!!!!kb:76kg.
Patrícia redkívül kedves, figyelmes. Nagyon figyel a részletekre, egy élmény volt vele lenni.
Csak ajánlani tudom.
A fényképei nem egészen maiak, de kedvességével mindenért kárpótol.