Ha valamit elkezdesz miért nem fejezed be? Jöhetnek negatív kritikák is, de ha nem szeretnéd légyszí küld el priviben nem szeretnék pórul járni.
Ha valamit elkezdesz miért nem fejezed be? Jöhetnek negatív kritikák is, de ha nem szeretnéd légyszí küld el priviben nem szeretnék pórul járni.
Majd megtudod, de te döntsd el kihez mész
Én ma akartam felkeresni az egyiket. Mi a baj velük?
Megint visszaszállingóznak az ukránok, szlovák beírással! Óvakodjatok tőllük!!!
Megint visszaszállingóznak az ukránok, szlovák beírással!
Anitáról én is a legjobbakat tudom írni! Nagyon finom teste van és figyelmes, érzéki.
Alizka!
Nem unnyuk a városban lévőhölgyeket, sőtt kimondotan birggyuk üket.
*** Kérjük a reklám és önreklám mellőzését !!! ***
Sziasztok fiúk!!!
Új lányokat nem kerestek?:)))Akkor nézzétek apróban Bianka néven lévö lány csinos fiatal!!Aki változzatoságra vágyik unnya városban lévö hölgyeket az nézze meg,nem báttya meg:))
Laranál volt már valaki??
Az első irásod alapján voltál már nálam. Igy nem értem, hogy mire vagy kiváncsi. Esetleg az érdekel, hogy meg van-e még a régi pasim? Amúgy, ha számmal hivnál, akkor biztos visszahivnálak, amint ráérek. Persze csak 1-2 órán belül. De, ha szeretnéd, hogy én hivjalak az is megoldható.
Szia Alice hol talallak meg? Hivtalak egy párszor, de nem válaszolsz. Priviben esteleg többet mondanál?
Hello! A marcaliban hírdető Szandikáról van valakinek infója?
Alice Kaposvár legaranyosabb tündére. Zsinórban háromszor voltam nála. Így volt alkalmam meggyőződni arról, hogy ő ebben a műfajban nagyon jó, és minden szempontból nézve, igen korrekt lány.
Kiscsaj, ne velem legyél elfoglalva.
Hello Alicrol valaki tud tobbet mondani?? telon h lehet elérni? Még meg van a regi pasija?? Voltam nalla egy parszor de nem tudom erni el....:(
Barbara és Anita nagyon jók. Barbarához nagyon nehéz bejutni, mert állandóan ki van kapcsolva a telcsije. Van már annyi törzsvendége, hogy ezt megteheti. Anita elérhető. A fotókon ők láthatók. Korrekt, kedves, megbízható szolgáltatók. A fotók Photoshoppal és reklám céllal készültek, nem kell nekik bedőlni.
Ennek ellenére, csinos lányok.
Sziasztok!
Anita és Barbara a képeken nagyon jók,tud róluk valaki valamit?Köszi!
Jenny a leg jobb korekt ***moderálva*** és meg bizható aproban meg találjátok keressétek bátran én nekem bejött:))
Amiráról bocsi
Igazad van kispasi. Én mondjuk előtte mindig felhívom őket és egyeztetek időpontot.........
Bár így is futottam már lukra..... :(