Befejezték Anita külföld a Barbi meg befejezte tutti.
Befejezték Anita külföld a Barbi meg befejezte tutti.
Egy darabig vicces,de könnyen megunható.Jobb,ha szent a béke,:)
Tud valaki abban segíteni hogy Anita és Barbara hova tűnt(külföld?)?Rég nem látom a hirdetésüket.
Szia Gubás na készüla cumó?:))
Aproban hirdető lány akinnek kétes a hirdetése ,tud valaki róla valamit???Privibe irjon kösszi előre is.
Ki erősebb gyepálás hmmmmmmmmmm néha jol esik az! :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Vagy igyál az én házi pálinkámból! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Cső Thaibox! Meleg van mint a rosebb! Egész délelött a kertemben cseresznyét szedtem...... Kell az alapanyag a pájinkámba.... :DDDDDDDDDD
Ja,ja:D
Mé mindig mert ha nem tenném már nem is szeretnél!!:)))))))XD
Megint rosszalkodsz:D
Az nem gond legalább el csőpensz :)))) :D HIHI az se rossz leagalább fel huzzlak néhha :XDXD
Hát azért néha sikerült felhúznod:D
De legalább nem kell belépőt fézetni a cirkuszba:))) Orbán álja a belépőt:DDDD
Semmi nem keserit el itt a nyár és irány a strand gyere Évike aszt megyénk áztatni magunkat:))))XDXDXD
De legalább élveztük is:DDD
Őrizzd meg a vidámságod és sokat fagyizz nehogy berekedj !!:))))XD
Sziasztok kedves vendégeim és láttogatók !
Azért irok ki nektek mert pár hetet nem leszek elutazom aki forumot olvassa ,lássa jelzem felétek Agusztus 15 ig nem leszek és utánna várok újra mindenkit sok szerettel.Minden kedves vendégnek és kolleganőnek kellemes nyarálást kívánnok és jó nyarat és jó pihhenést.
Egyáltalán nem változtatgatom az *r*imat(ez itt olyan hogy az egyik elkezd valamit a többi meg amit lát ugyanazt vagy százszor ujrairja)...gyurgyalag még mindig nemtudom hogy miröl beszélsz!!!!!!Igazából ha nem ismerem az embereket nem is szoktam véleményt nyilvánítani így kellene a többi embernek is ezt tennie(Szandra most pedig ezt nehogy magadra vedd,ugyanígy téged sem ismerlek )!!!!!Na mindeggy itt mindenki a legokosabb és a legfelkészültebb..engem meg ez nem érdekel...és ezúttal be is befejzem az irogatást itt!!!!!! Igazából egyik ,,úgymond rosszakaróm"(ha már van!!??) sem tett nekem keresztbe ugyanolyan jókedvű-vidám vagyok úgyhogy mindenkinek szép napot!!!!!
Eleget gyepáltuk mi itt egymást:D