Szia Május! Képek alapján jóféle. A héten tervezem én is meglátogatni. Majd beyszámolok.
Szia Május! Képek alapján jóféle. A héten tervezem én is meglátogatni. Majd beyszámolok.
Mindkettő kamu.
Sziasztok tudna nekem valami felvilágosítást adni (Dóra, Szőke cicáról) ők azok, kamu-e, roma? Vagy tényleg ők azok akik a képen vannak. Köszike előre is
A Rékához mehetsz nyugodtan, ha nem nyeri el a tetszésed szokott lenni még rajta kívül 2-3 lány, biztosan tudsz választani kedvedre valót. Ha a hírdetések közt a részletekre is odafigyelsz (képek) Te magad is láthatod kik a koleginák.
Köszi Tavaris tudnál nekem ajánlani valakit aki megéri a pénzét elöre is köszi!
FIGYELEM! A lehúzós cigánycsaj ( Barbi, Léna stb.) most Gitta(22) néven próbálkozik. Az arcát már nem meri bevállalni. De én figyelek!
Szia!
Voltam már Rékánál. Jó fej, türelmes és odaadó, árak korrektek. Francia jeles, a többi nem nagy kaland. Nem tünt el semmi, igaz csak annyi zs-t vittem, amenyiben megegyeztünk.
Hello tudna nekem infot mondani Réka 22 röl elöre is köszi!
HELLÓ BOY!
AZ ELŐZŐ HOZZÁSZÓLÁS IS NEKED SZÓLT ,ÉS MÉG AMIT ELFELEJTETTEM AZ ELŐBB,IGEN ÁPOLJA MAGÁT,TUSOLNI IS AKKOR MEGY HA MÁR TE IS OTT VAGY HOGY MINNÉL FRISSEBB LEGYEN AZ Ő SZAVAIVAL ÉLVE.
NEM IGAZÁN SZOKTAM NÉZNI A FÓRUMOT ,HA JÓ LEÍROM MOST KICSIT MEGKÉSVE A TAPASZTALATOMAT.ANITABABYNÉL JÁRTAM MÁR ELÉG RÉG ISMEREM,KORREKT NEM LEHUZÓS,HUSIS CSAJSZI,F*NCIÁJA ISTENI,A LÉNYEG Ő IS ÉLVEZI A MELÓT,AMI NEM MELLÉKES A DISZKRÉCIÓ NÁLA NAGYON FONTOS,EGY PRÓBÁT MINDENKÉPP MEGÉR.
matyi virág 19et tudom ajánlani,az ószőlőn, képeken mégjobb!!!feszes mindene, meg arcra is szép
Sziasztok tudna nekem valaki abban segíteni hogy mégis ki az igazi hirdető????
Köszike
anett amig te kétes hirdetö vagy adig nincs miröl besz mi réka és edina képgaris hirdetö te is ugy élsz meg ahogy akarsz te is hirdesd magad .
Ez a sarkantyú utca már annyira be van fútatva, hogy az már hihetetlen:) Érdekességként emliteném, hogy szinte mindig ugyanazon lányok neve ill. címe van porondon. Meglátásom szerint sok itt a menedzser:)))
a sarkantyun van az uj csaj olyan méretü szilikonos mell ááá jo a csaj jol végzi dolgát nézétek meg oda most jöt egy pár friss hus 0620-5521122
vannak új barátnöim is ma 11 töl érkeznek gyertek ma megéri !!!!puszi.
Szia figyelö 28!
Köszönöm a válaszodat.
Tisztelt DOKTÓR 45!
A figyelmeztetés Önre is vonatkozott! A minden érintett az minden érintett!
Nem igazságot tettünk, csak a fórumot védjük! Nem is tehetünk, hiszen a véleményét mindenkinek joga van leírni! Mi csak a stílust tudjuk korlátozni, nem a tartalmat!
VL