Egy ideje már nézegettem a Kedves lány vár! :) Kellemes kikapcsolódásra vágysz? Hívj bátran. Nálam a helyed.
Diszkrét környezetben fogadlak!
Puszi Noémi :) Kedves lány vár! :) Kellemes kikapcsolódásra vágysz? Hívj bátran. Nálam a helyed.
Diszkrét környezetben fogadlak!
Puszi Noémi :)
Noémi (39) - Szombathely
Telefonban kedves és minden szükséges infót megkaptam. Sajnos a képek alapján picit másra számítottam. Nem mondom, hogy nem ő van a képeken, hiszen ő van minden fotón, de élőben vhogy elveszlik az a "fény és csillogás" ami nekem a fotókról átjön. Képeken az a hűűűű, már azonnal elkapom, bármit megadnék érte MILF kategória, de élőben kicsit árnyaltabb a kép. Az idő vas foga lassan meglátszik Noémin is. Normál alkat, a fotókról visszaköszönő arc, de vhogy mégsem éreztem teljesnek a dolgot. Szex igazából átlagos, semmi extra nem történt, NF, 2-3 póz és ennyi. Semmi említésre méltót nem tudnék kiemelni. Amiért mentem rendben volt, de valószínű egyszeri alkalom volt, nincs meg az a plusz amiért újra ellátogatnék. Egy alkalomra midnenképp ajánlott ha még nem találkoztál vele, érdemes egy próbát tenni, igazán kedves nő, lehet csak nekem voltak picit magasabb elvárásaim és én képzeltem bele többet a randiba a fotók alapján.
Csalódni valószínüleg nem fogsz, ajánlott kategória, de visszajárós vendég én sajnos nem leszek...
Noémi (39) - Szombathely
+36209769602