tudtok valakit ajánlani mert szét durran a farkam kőszi
tudtok valakit ajánlani mert szét durran a farkam kőszi
Szerintem nem zaklatás, egyébként is kellemes partner a beszélgetésben is, meg hallod a hangját is. 7 volt a fél.
Linda22-t tudnám neked ajánlani, ha nem túl idős. A félidő az 6. Ő 160 magas, 50 kg, 80-as cicikkel. Csinos, kedves és megbízható lány.
TP-Time Pressure vagyis az idö szoritása,ez jelentheti azt hogy idö elött kidobnak,hogy siettetik a távozásod hivatkozva arra hogy a félóra az 30 perc nem 31 stb.
A VL Extra oldal manapság eléggé megélénkült,egyre több hirdetés van rajta,köztük uj,vagy ujnak tünö lányokkal és persze régi ismerösökkel is.Ismét feltünt Kinga baba,és ott is hirdet Letti is egy olyan telószámmal ami hónapokóta nem kapcsolható :) Van érzéke a csajnak :) tiszta fogyatékos. :P
a jól megszokott Krisztát,abbol baj nem lehet....max a farkad helyett az agyad fog eldurranni ha leápol... :D
Linda egy makrancos hisztérika,én nem ajállanám neki
Lindát lassan három éve ismerem és látogatom. Ez idő alatt egyszer találtam "makrancos"-nak, amikor váratlanul bejelentkezés nélkül érkeztem, Ő pedig szabadnapos lett volna. Ennek ellenére szakított rám időt.
Akkor te a Sors,pomtosabban Linda kegyeltje vagy :) Én kétszer voltam nála,mindkétszer elég hisztis volt.Bár aki bejelentés nélkül is meg tud érkezni hozzá az biztosan tud valamit amit én nem.
Így igaz! De lehet, hogy te is tudod, csak nem volt még rá szükséged. Én nem adtam fel azonnal. Kolléganő+másik telefonszám=eredmény. És érthető, hogy az elején nem örült neki, hiszen egy kicsit felborítottam a tervezett programját.
Na akkor ide is bemásolnám egy másik forumon Andi(24)-ről írt beszámolómat:
Nemrég egy új szolgáltatót Andi(24)-t (06303389732) próbáltam ki. A Topapr*n illetve a pirosl*mpa apróban láttam először a hirdetését és mivel a fotoi alapján ígéretesnek tűnt felhívtam. A telefonban részletesen, készségesen válaszolt a kérdéseimre. Elmondása szerint nem lakáson dolgozik, hanem vagy panzióban lehet vele eltölteni az időt vagy pedig a vendég lakásán. Én a panziós megoldást választottam és rövid egyeztetést követően egy megbeszélt helyen találkoztunk. 1 óraért 10 ezer Ft.-ot kért és ebben már benne volt a panzió 3 ezres költsége is.
Andi a fotoinak megfelelően csinos, vékony, fiatal lány kis cicikkel, kicsi, de feszes popsival. Kedves, korrekt, barátságos személyiség, akivel beszélgetni is lehet. Már a zuhanyzóban kaptam tőle egy igazán kellemes franciát, amit az ágyon tovább folytatott nagy örömömre. Kellemesen szűk puncija van, így az aktus is nagyon élvezetes volt vele. 1 órán keresztül dolgoztam rajta, majd a végén a szájába élveztem, ami fantasztikus érzés volt. A végén egy közös zuhanyzással zártuk le az eltöltött időt.
Én pozitív szájízzel váltam el Anditól, mert éreztem rajta, hogy végig figyel rám és arra, hogy jó e nekem. Kellően aktív volt és odatette magát rendesen. Nem sürgetett, nem nézte az időt, hanem rám koncentrált. A jóértelemben vett amatőr "feelinget" éreztem rajta, ugyanis nincs kiégve és nem éreztem rajta, hogy csak túl akar lenni rajtam. Mindenkinek csak ajánlani tudom kipróbálásra.
Nem mondanám optimálisnak, pláne ha kezdőről van szó. Te úgy ismered Lindát, mint aki mindig alkalmazkodik? Megbízható, de a hangulatát nagyon ki kell fogni, vagy nagyon alá lehet szaladni.
Teljesen mindegy, hányszor voltam nála, mindig erősebben kellett rá és a hangulatára figyelmen, mint magamra. Viszont nagyon tiszta, ápolt, szép, csinos, de szerintem nem kezdőnek való, mert túl nagy a rizikó.
boogie! Te valamit nagyon tudsz, nekem soha nem jött így össze. Sőt, hadd ne idézzem, mit kapok akkor, amikor nem olyan a kedve. Ezek mellett is kedvelem, mert tőle még mindig kaptam valamit, amit mástól nem.
Biztos, hogy nem mindig alkalmazkodik, hiszen Ő is ugyanolyan ember, mint bármelyikőnk és nem egy gép. Ez benne van a pakliban.
Az egymásra való odafigyelés és a másik fél megértése mindig segít a célok elérésében. Mi is voltunk kezdők, valahonnan el kell indulni. És mondjuk meg őszintén, máshol sokkal nagyobb rizikóval találkozhatunk!
Linda megítélése valóban eléggé vegyes. Én úgy jártam vele, hogy egy fantasztikusat hancúroztunk, nagyon jól éreztem maga vele, mert kedves, vidám és aktív volt és látszólgat élvezte is, aztán a vége előtt 5 perccel hirtelen egy hárpiává változott egy csapásra. Máig gondolhatom, hogy mi üthetett belé, de teljesen kifordult önmagából. Szóval szeszélyes a csaj rendesen, de ha jó hangulatában van, akkor nagyon élvezetes vele a szex.
Nem vagyok kivételezett, és semmivel sem tudok többet, mint bárki más. Csupán nem torpanok meg az első akadálynál.
Mégis kedveled? Na látod. Próbáld meg mindig a dolgok pozitív oldalát nézni!
hali
zsuzsa 31 ről tudna valaki vmi infót adni?
Így van, Uram! Ezzel most pontosan egyet értek. Meg hát azt is hozzá kell tennem, hogy Lindához akkor megyek, amikor a "félre nézegetéseim" miatt csalódok máshol, azaz az én hangulatom sem százas, és mintha hozzá "bújnék" el olyankor. Megkockáztatom, hogy a hangulatán kívül bármilyen más rizikó egyenlő a nullával, azaz nincs semmi váratlan meglepi. És ez olyan biztos plussz, amiben még soha nem csalódtam. És ezért köszönet jár Lindának. :-)
Én már voltam nála és fantasztikus szolgáltató. Nagyon jól éreztem magam vele, mert kedves, figyelmes, odaadó és nagyon élvezi amit csinál. Az á*ai átlagosak és anált is vállal- A szolgáltatását leginkább Krisztáéhoz tudnám. hasonlítani. Szerintem az egyik legjobb szolgáltató a városban.