Edit43 nevű felhasználórol kellene nekem információ.Telefonszám ha estelg megvan valakinek.Sajnos most nem látom a hírdetését.Fontos lenne.Ha megvan valakinek a száma írjon...
Edit43 nevű felhasználórol kellene nekem információ.Telefonszám ha estelg megvan valakinek.Sajnos most nem látom a hírdetését.Fontos lenne.Ha megvan valakinek a száma írjon...
Szia Doeser!
Most nincs fent hirdetésem.A telszámom:70 675-12-19.
Liza (21)-ről tud valaki információt?
sziasztok pénteken voltam lilla 42-nél Hihetetlen jó a csaj
nathasáról annyit hogy felgma ha nem tetszel neki el is hajt nagyon válogatós (erdö sor)
A JOKAI TÉR 3 SZÁM ALÁ NE MENJETEK EGY ALKOHOLISTA ROHATFOGU NÖ VÁR SZOBÁBA A SRICI ÜCSÖRÖG MAJD ELÁTOGATOK EGY KIS CSAPATAL ÉS MEGMUTATJUK KIT HUZANAK LE
És melyik hirdető található ott? :)
Barbiról és Ivettről továbbra is várok valami véleményt :)
Ivettről elég annyi, hogy azt gondolja magáról, hogy szép, és ehhez egy "csipetnyi" flegmaság is társul?
Sziasztok!
Érdekelne, ki tud valamit Biáról.
...s, ha megengeditek, egy beszámoló-féleség Eszterről:
Olvastam itt már régebben, hogy "közepes", meg ilyenek, háááát, meg kell mondjam -igaz, én kizárólag a masszázsát vettem igénybe- engem elbűvölt.
...hason kezdi, kezdjük, finom, lágy mozdulatok, igazi kényeztetés. Én amúgy is roppant érzékeny vagyok az ilyesmire, de amit ez a csaj kihoz belőlem, húúú...
Persze, a befejezés sem mindennapi...
A lány harminc körüli, a képeken sajnos abszolút nem látszik a teljes valójában, pedig megérné valami ...hmm....hogy is mondjam....profibb, többet mutató képet, képeket csináltatnia magáról. Szép szőke haj, szép mellek, ízléses fenék. Kedves lány, én lassan már rendszeresen látogatom.
Nem, nem szex, csak masszázs.
Új vagyok itt, lehet, hogy nem így kell ide írni, ebben az esetben majd belejövök.
sziasztok edit ha olvassod tudnál irni emailt hogy milyen dolgokat válalsz dominánban koszi
pirosboy2 kukac freemail
Szia!
Elküldtem az emailt.
Sziasztok!! a videkilanyextrán van a secxicicus(28),mit tudtok róluk érdemes oda menni?
Ők amúgy egy pár, vagyis így hírdetnek!!
szia edit nem kaptam meg az emailt pirosboy2@freemail.hu
Szia nyirboy!
Pedig elküldtem.
Elküldöm még egyszer,ha nem kapod meg ezt sem,akkor írj te nekem egy emailt és majd arra válaszolok.Így talán megkapod.
Email címem az adatlapomon megtalálható.
akkor kuld a pirosboy@freemail.hu ra
vagy gyere eropolisra chatelni
Nem értem miért nem kell levenni azon lányok hírdetését akik nem korrektek?!Ez ugyanúgy az oldal üzemeltetőjének is érdeke lenne, hisz így lutri egy szolgáltató meglátogatása.
Szégyen, hogy nyíregyen ha kedved tartja, csak nagy nehézségek árán tudsz meglátogatni egy lányt, mert fogalmad sincs kihez menj aki korrekt és még tetszik is.
Vagy be kellene vezetni a komment lehetőséget minden hírdetésnél.
Szassz Blackpass!
Ez már csak így van!Nem csak Nyíregyházán,hanem még talán külföldön is.Egy csaj se jókedvéből csinálja.Mondjuk akik ezen az oldalon vannak nem hiszem,hogy kényszeritve lennének rá mások által.Inkább az anyagiak miatt csinálják.Én már voltam egy párnál és mindig ezt éreztem.A legtöbbnek gyereke van és mivel másból nem tud megélni ezt csinálja.Van amelyik úgymond korrektül,van amelyik nem.Most kb 20-25csaj van a városban,ebből kb 5 amelyikhez talán érdemes menni.De ezek se teljesítenek mindig egyformán.Rossz kedve van,feje fáj,bal lábbal kelt,stb.Aztán vannak a kisebbségek,akik inkább a többség!Múltkor felhívtam egyet.A kép alapján nem tünt annak,de egy agyondohányzott hangu,jó 40-es nő vette fel.Fél óra nyóóc ezer he!!De így!Nyóccezer!Ok!Mondom.Mindjárt megyek!10perc ott vagyok.
Az tuti,hogy észnél kell lenni hová mész el,meg utána be az ajtón.Szerintem mindnek,még a normálisabbjának is van vmi testőrje.Többnyire a lakás tulajdonosa.Mert mind albérletben rendel.Van egy csapat az Ószőlőn.Min.5-6csaj.Mondjuk normálisak!Nem veszélyes!Mivel tősgyökeres nyházi paraszt vagyok és éjjel-nappal a várost járom elég sok mindent megfigyelek.Esténként mindig ott látni egy kb 50körüli vén kecskebakot az Ószőlő meg a Sarkantyú sarkán.Csak ott ül a kocsiban és figyel meg cigizik.Nem kell szerintem tartani tőle ha korrekt vagy a lányaival.Egy szót se szól meg ügyesen csinálja.Nem ma kezdhette már.
Meg arra is rájöttem,hogy van itt egy-két fórumozó is aki törzsvendég lehet némelyiknél és szívén viseli a sorsát.
Van egy leány aki egy szép nagy fekete kocsi körül van fényképezve.Biztos nem az övé,hanem akié a fényképezőgép.
Viszont van egy kis vékony 35-40kilós nőszemély,aki mindig 3-4néven hírdet!Azzal vigyázz!Az rablóbanda!
További jó VADÁSZATOT!